USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Розслідування смерті у Луцьку: водій «Агробізнесу» отруївся спиртом

16 Січня 2014 09:43
Спиртне стало причиною смерті працівника фірми «Агробізнес» у Луцьку. Він отруївся етиловим спиртом, - інформують у прес-службі Держгірпромнагляду.

Так, територіальне управління установи в області створило комісію із спеціального розслідування випадку смерті працівника на підприємстві, що стався 13 січня року з водієм-експедитором ТОВ «Агробізнес».
Вказане підприємство є регіональним структурним підрозділом у Луцьку Волочиської філії ТОВ «Агробізнес» Хмельницької області, видом діяльності якого є приймання та розповсюдження хлібобулочної продукції по торгівельних закладах Волинської області.

Місцем нещасного випадку стала територія представництва у Луцьку на вулиці Підгаєцькій, 13а. Згідно з попередніми даними, постраждалий Віталій Ш. виконував обов’язки експедитора та разом з іншим водієм експедитором розвозили хлібобулочні вироби відповідно до оформлених щаявок.

Після повернення з маршруту «Ківерці» Віталія виявили на пасажирському сидінні автомобіля без ознак життя. Причиною смерті є гостре отруєння етиловим спиртом.
Детальні обставини та причини нещасного випадку з’ясують під час розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
колега Показати IP 16 Січня 2014 10:29
дуже шкода хлопця співчуття родині.але при такому керивництві як олег ч. там ще не таке може статися
вітя Показати IP 16 Січня 2014 10:55
да шкода але ж пити не треба і керівник нікого не заставляє пити а працювати не шукайте винних нехай земля буде пухом
Саня до вітя Показати IP 16 Січня 2014 14:47
Всі п'ють....В цій статті написано тільки про захист цієї фірми,а не Віталіка...Я думаю,що ця фірма теж причетна, що таке сталося з молодим хлопцем...
Таня Показати IP 16 Січня 2014 14:52
А вони, що експертизи висновок бачили,що такі конкретні причини смерті пишуть...? Чи фірму прикривають..?
Юра Показати IP 16 Січня 2014 19:48
Це все заказна стаття аби фірма не виплачувала компенсацію його батькам!!!!! Віталік проста,хороша людина ,в нас вмирає багато але в статтях про всіх не пишуть....Фірма умиває руки...
небайдужим Показати IP 17 Січня 2014 10:38
виталика ніхто на роботі випившим ніколи не бачив а то що новий керівник створив там нелюдскі умови праці по 12-14 годин в день майже без вихідних всім відомо.крім того керівник мав бути присутнім на перегрузці хліба а не дурити власників по телефону про час приізду вантажівки з волочиська багато людей там працюють без оформленя велика плинність кадрів. риба гние з голови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus