USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Розвага на воді для волинянина обернулася каліцтвом. ФОТО

20 Серпня 2013 16:30
На початку літа 25-річний Василь Негура з друзями відпочивав на березі волинської водойми. Пірнаючи у воду, він отримав спінальну травму, тобто зламав шию і зараз прикутий до ліжка. Про це Волинським Новинам розповів завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Іваничівської центральної районної лікарні Олександр Крюков.
Хлопця прооперували в обласній клінічній лікарні і направили на подальше лікування та реабілітацію за місцем прописки. А родом Василь із села Іванів Іваничівського району. Проте, рідні вирішили вчинити інакше і за медичною допомогою звернулися у Нововолинську центральну міську лікарню.
Як розповіла матір постраждалого хлопця Надія Негура, приїхавши у міську лікарню у супроводі медичної сестри, сину стало гірше. Проте, госпіталізувати Василя лікарі медустанови відмовилися.

У телефонній розмові журналісту, заступник головного лікаря Нововолинської центральної міської лікарні Василь Тихоступ прокоментував ситуацію так: «Василя Негуру з обласної лікарні виписали на амбулаторне лікування за місцем прописки. А він з Іваничівського району. Якби хлопець погано себе почував, то його не відпустили б з обласної лікарні. Ми спеціально телефонували у Луцьк і уточнювали інформацію щодо його подальшого лікування і самопочуття».
Зі слів Олександра Крюкова, який зараз опікується Василем Негурою, хлопець упродовж 10 днів перебуває в реанімаційному відділенні райлікарні.
«Стан у хлопця стабільний, хоча періодично підвищується температура. Потім переведемо в неврологію. Родичі навчаться за ним доглядати, а тоді відпустимо до дому з подальшим визначенням терміну реабілітації.
Процедура реабілітації у нього складна і довготривала. Зараз він отримує належне лікування і майбутнє у нього є», - підсумував Крюков.

ЧИТАТИ ЩЕ: МОЛОДИЙ ЛУЧАНИН ТРАВМУВАВ СПИНУ. ПОДРОБИЦІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баран А.В. Показати IP 21 Серпня 2013 21:38
"На початку літа 25-річний Василь Негура з друзями відпочивав на березі волинської водойми. Пірнаючи у воду, він отримав спінальну травму, тобто зламав шию і зараз прикутий до ліжка" - 25 років, а розуму так і немає...
Аня Показати IP 19 Листопада 2022 23:54
Так сталося це життя Так прошу вас давайте без образ бо я теж можу зламати шию)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus