USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Самогубство інспектора не має відношення до реогранізації митниці

30 Травня 2013 15:21
Трагічний випадок зі співробітником Ягодинської митниці немає жодного стосунку до реорганізації, - ГУ Міндоходів у Волинській області.

Головне управління Міндоходів у Волинській області глибоко співчуває рідним, близьким та колегам загиблого та просить не пов’язувати трагічну смерть Петра Войчука з процесом реорганізації Ягодинської митниці, - повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Старший інспектор митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Петро Войчук не писав заяву на звільнення в зв’язку із реорганізацією Ягодинської митниці. Тим більше, у цьому випадку не йдеться про вимушене звільнення чи психологічний тиск, - повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Більш того, старшому інспектору митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Петру Войчуку передбачали запропонувати аналогічну посаду після реорганізації органу Держмитслужби України у Ягодинську митницю Міндоходів. Йому, як і решті співробітників Ягодинської митниці, вручили лише повідомлення про наступне вивільнення, як це вимагає стаття 49 ² КЗпП.

Як зазначають у відділі персоналу Ягодинської митниці Міндоходів, за станом на 30 травня 2013 року ще не проведено жодних призначень співробітників митного поста «Ковель» Ягодинської митниці Міндоходів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вова Показати IP 30 Травня 2013 15:38
не совсем это правда...
Vasil Показати IP 31 Травня 2013 10:31
Ви не знаєте, як справи вирішуються на митниці!!!????... от від того люди і ......
кєся Показати IP 3 Червня 2013 12:25
якби мали запропонувати, то запропонували б відразу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus