USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Самосуд на Волині: хлопці розібрались із боржником

23 Квітня 2013 15:34
Група волинян прийшла до домівки мешканця Локачинського району, відлупцювала його та забрала гроші з будинку. Кажуть, чоловік був їх боржником. А от ніяких хуліганських дій вони не чинили, мовляв, господар розпочав конфлікт сам.

У селі Білопіль Локачинського району група хуліганів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, зайшли у приміщення літньої кухні місцевого мешканця та почали нецензурно лаяти чоловіка та його родину. При цьому, один із зловмисників наніс кілька ударів у ділянку голови та грудної клітки власнику помешкання, - інформує «Під прицілом».

Інший хуліган також почав бити чоловіка. Дружина господаря намагалась зупинити хуліганські дії, однак зловмисники виштовхали її з будинку. До того ж, група хуліганів вкрали з будинку мобільний телефон.

Згодом, власника помешкання зловмисники витягли з будинку і намагались затягнути в автомобіль. На прохання родичів та сусідів припинити хуліганство, чоловіки не реагували. Натомість, вони дістали з автівки дерев’яну биту та металеву трубу і почали бити іншого мешканця села, який втрутився у їхні «розбірки».

Крім того, один із групи злочинців у селі Кути Локачинського району, проник у житловий будинок, звідки викрав 3 тисячі доларів США, а також заволодів особистими документами власника помешкання.

Обвинувачений свою вину визнав частково. І пояснив, що зі своїми друзями він прийшов до будинку чоловіка, аби забрати гроші, які останній був йому винен. При цьому, він вказує, що ніяких хуліганських дій вони не вчиняли. Коли ж товариші підійшли до свого автомобіля, на них напали двоє чоловіків зі шлангами, після чого й почалась бійка. Зловмисник також зауважив, що алкогольних напоїв у цей час не вживав.

Однак, свідки конфлікту з такою інформацією не погоджуються і вказують на те, що чоловіки насправді перші зчинили бійку.

Варто зауважити, що один із обвинувачених є інвалідом I групи, перебуває на обліку у лікаря психіатра,має психічні розлади та утримує 2 неповнолітніх дітей. Його «колеги» притягуються до кримінальної відповідальності вперше та щиро розкаюються у скоєному.

Тож, Локачинський районний суд визнав обвинувачених винними у скоєнні злочину та призначив покарання у вигляді іспитового терміну тривалістю 3 роки одному, та по 2 роки двом іншим зловмисникам. До того ж, один із злочинців повинен відплатити постраждалому 24 тисячі 300 гривень матеріальних та моральних збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Здрасте Показати IP 24 Квітня 2013 16:02
Найгуманніший суд провокує до порушень Законів.
123 Показати IP 24 Квітня 2013 17:49
Якийсь дурдом робиться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus