USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

СБУ звинуватила комбата «Слобожанщини» у спробі замаху на Авакова

11 Вересня 2015 21:15
Служба безпеки України заявила, що спільно з Головною військовою прокуратурою попередила вбивство Міністра внутрішніх справ та низку інших замовних вбивств у Києві та Харкові.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

«Унаслідок спецоперації, правоохоронці викрили злочинну групу, яка готувала вбивства високопосадовців міліції, народного депутата, волонтерів та бізнесменів.

У Харкові сьогодні затримано одного з організаторів групи – керівника батальйону «Слобожанщина», - сказано в повідомленні.

Тривають слідчі дії у рамках кримінального провадження, відкритого за статтею115 КПК України, проводяться обшуки за місцям дислокації підрозділу підозрюваного та за місцем його проживання.

Командиром спеціального батальйону патрульної служби міліції «Слобожанщина» є Андрій Янголенко. Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Слобожанщина» був створений у Харкові квітні 2014 року.

У червні батальйон був відправлений у зону АТО, де ніс службу у админграниц Донецької і Луганської областей. З січня 2015 також брав участь в охороні об'єктів та патрулювання Харкова. Андрій Янголенко в серпні 2014 року був нагороджений медаллю «За військову службу Україні», - повідомляє ТСН.

6 березня 2015 року у Харкові вибухнув автомобіль Volkswagen Transporter Андрія Янголенко, постраждали він і його дружина; вони були госпіталізовані у важкому стані. Поруч з автомобілем була знайдена розірвалася міна. Прокуратура кваліфікувала вибух, як посягання на життя працівника правоохоронного органу (стаття 348 КК України).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 12 Вересня 2015 06:22
В Харкові добре знають авакяна, так що і замах за спрпви і давні і теперішні!
СБУ Показати IP 12 Вересня 2015 08:55
З Авакова пляшка.
патріот Показати IP 12 Вересня 2015 09:00
Батальйони то добре, але військовою ситуацією скористались багато ОПГ і під маркою "патріотизму" і війни з агресором пригріли в себе справжніх бандитів які раніше не мали таких відкритих дій, а зараз купа зброї... що дає їм змогу і тренуватись і в ситуації що склалась у переросподілі бізнес-впливу виконувати і замовні рейдерські дії і саме страшне - ліквідацію конкурентів! І всі знають що таких "вояк" повно і в ПС і в ДУКу і багатьох інших добровольчих батальйонах. Когось пригріла влада і використовує у своїх цілях, а хто і проти влади діє. Саме повна чистка лав цих батальйонів може навести лад, а так - і Пуйла не треба, самі будемо потерпати від всього того лайна!
Анонім до патріот Показати IP 12 Вересня 2015 14:10
То хай очищують і самі очищаються, а то роблять піар-акції. Це правда, що за відсутністю бойових дій людям нема чим занятися, от і шукають пригод. Але ті, що наверху, теж повинні подумати про свою відповідальність перед суспільством, робити певні висновки і шукати правильне рішення, а не звинувачувати всіх підряд в найтяжчих гріхах. Може, самі винні в тій ситуації, яка склалася?..
дивина Показати IP 12 Вересня 2015 09:49
які ж це злочинці - це добродії!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus