USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

СБУ ліквідувала на Волині міжнародну організовану злочинну групу

12 Червня 2008 22:21

Працівники СБУ ліквідували на території Волині міжнародну організовану злочинну групу, яка завозила та збувала в Україні особливо небезпечні психотропні речовини. Про це «Волинським новинам» 12 червня повідомили в УСБУ у Волинській області.
У Волинській області завершено довготривалу спецоперацію з ліквідації міжнародної організованої групи, яка спеціалізувалася на контрабандному ввезенні та збуті особливо небезпечних психотропних речовин – екстазі та амфетаміну. З початку року в Луцьку та на кордоні з Республікою Польща працівники Служби безпеки України провели кілька затримань учасників угрупування, у яких вилучено понад 3,5 кілограма амфетаміну та більше 10 тисяч пігулок екстазі.
У результаті спецоперації затримано десять осіб, щодо яких слідчий відділ УСБУ у Волинській області порушив кримінальні справи за статтею 305 Кримінального кодексу (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів або їх аналогів) та статтею 307 Кримінального кодексу (незаконне придбання, зберігання, виготовлення, виробництво, перевезення, пересилка з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин, прекурсорів або їх аналогів). Тепер зловмисникам загрожує покарання строком від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus