USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

СБУ затримала екс-суддю Зварича

10 Березня 2009 09:15
Учора, 9 березня, приблизно 20.30, у Львові працівники СБУ затримали екс-суддю Ігоря Зварича. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
За повідомленнями львівських видань, співробітники УСБУ у Львівській області з групою «Альфа» затримали колишнього суддю Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича у Львові на вулиці Тарнавського, 74-а – за місцем проживання утікача.
Правоохоронці застосували військову хитрість – під приводом пожежі вони підігнали під будинок судді пожежну машину і через балкон проникли у квартиру. Одна група увірвалася у двері, інша – вибила вікно.
У квартирі Зварича були його дружина, мати і дитина.
Під час затримання Ігор Зварич намагався втекти. За непідтвердженими даними, суддю затримали аж на даху будинку.
Довідково:2 грудня 2008 року стосовно голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича Генеральною прокуратурою України було порушено кримінальну справу за хабарництво в особливо великих розмірах. Під час обшуків на місцях роботи і проживання голови суду і шести суддів Львівського апеляційного адмінсуду працівники СБУ і Генпрокуратури вилучили 1 мільйон доларів США і 2 мільйони гривень. 15 грудня Управління Служби безпеки України в Львівській області оголосило в розшук панаЗварича, котрий зник із приватної клініки, де перебував на лікуванні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus