USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шабуніну пирснули в обличчя з газового балончика

8 Червня 2017 20:22
Голову правління Центру протидії корупції активіста Віталія Шабуніна облили з газового балончика біля Дніпровського військкомату Києва.

Про це повідомляє 8 червня "Центр інформації про права людини", пише Українська правда.

До військкомату Шабунін прийшов після отримання повістки, яку йому вручали троє військовців. На місці також була присутня група журналістів, які хотіли взяти коментар в активіста.

У результаті словесної суперечки Всеволод Філімоненко, який представляється журналістом видання "Голос народу", дістав газовий балончик і пирснув в обличчя Шабуніна. Активіста доправили до лікарні.

Сам Шабунін у соцмережі Facebook звинувачує Філімоненка у веденні замовної кампанії з метою компрометування. Також активіст зізнається, що вдарив Філімоненка по обличчю, тому що той образив його колегу.

"Клоунада з шавкою філімоном. Він отримав сьогодні по пиці від мене за те, що образив мою колегу Устінову. Далі всі присутні все бачили самі: філя лякливо тікав від спілкування та кликав свого лугандонського "колегу" - "ну, захищай мене!", а потім дістав балончик і приснув всім в очі - мені, журналістам", – пише Шабунін у Facebook.

В той же час щодо суті свого візиту до Дніпровського військкомату активіст роз'яснює, що спілкувався з комісаром Орлом і з'ясував, що у вказаного військкомату немає до нього претензій.

"У них до мене питань немає взагалі і вони самі "в шоці" - не розуміють, що відбувається. Зі слів пана Орла, відбулося наступне: до нього надійшла вказівка від ЗСУ виставити за моєю адресою трьох представників комісаріату у "групу розшуку", яку застосовують для відлову дезертирів або призовників. З його слів, така група не мала застосовуватися у моєму випадку, бо я не є офіцером запасу і не є призовником за віком", – пише активіст.

Шабунін повідомляє, що після лікарні, де йому промили очі він вирушив у військкомат за пропискою, де отримав направлення на медкомісію.

Активіст раніше зазначав, що з 2000 року непридатний до служби за станом здоров’я.

Такі дії з отриманням повістки Шабунін вважає спланованими з боку деяких нардепів від БПП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus