USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що знайшли на місці падіння МІ-8 у Слов'янську

25 Червня 2014 21:04
Слідча група Міноборони на місці падіння збитого вертольота МІ-8 виявила зброю військовослужбовців, озброєння, устаткування вертольота та бортовий самописець.

Окрім цього, за даними Еспресо.TV, на місці падіння пошуково-рятувальна група знайшла тіла загиблих військовослужбовців та членів екіпажу. На даний момент вживаються заходи щодо транспортування і перевезення загиблих військовослужбовців для проведення поховання.

Нагадаємо, під Слов'янськом, 24 червня, біля гори Карачун терористи збили український військовий вертоліт Мі-8. В результаті катастрофи загинули 9 військовослужбовців, у тому числі троє членів екіпажу.

За даними, які наводить Gazeta.ua стали відомі імена п'яти офіцерів та солдатів, загиблих у збитому вертольоті. Члени екіпажу вертольота - підполковник Андрій Бєлкін, майор Руслан Мазунов, капітан Дмитро Шингур. Всі вони з міста Броди Львівської області. Також загинули солдат Олексій Волоха та старший солдат Олександр Кондаков. Ще на борту збитого МІ-8 перебували 3 працівника СБУ, та їхні імена не розголошуються.

«За попередніми даними, 24 червня в 17.07 було зроблено доповідь керівництву АТО про зліт, а в 17.10 уже надійшла доповідь про падіння вертольота», - зазначили в Міноборони.

За свідченням очевидців встановлено, що озброєна група терористів чекала на зліт вертольота. Бойовики пересувалася на двох легкових авто та мікроавтобусі. «Після того, як вертоліт Мі-8 було збито, бандити втекли у напрямку населеного пункту Билбасівка поблизу Слов’янська», - повідомляють у відомстві.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дончанин Показати IP 25 Червня 2014 21:24
коментар було видалено
Волинянин Показати IP 25 Червня 2014 21:37
я в шоцІ!
Дончанин Показати IP 25 Червня 2014 22:56
"В условиях перемирия стороны конфликта на Украине должны предупреждать друг друга о передвижении военной техники во избежание инцидентов. Об этом сказал глава МИД РФ Сергей Лавров, комментируя ситуацию со сбитым во вторник вертолетом Ми-8 Нацгвардии Украины под Славянском у горы Карачун "
Анонім до Дончанин Показати IP 25 Червня 2014 23:15
може нам ще попереджати лаврова, коли ми йдемо в туалет у своїй квартирі, російські вертольоти літають по території кацапстану не попереджаючи Україну про свої польоти. Як швидко рашисти забули,що є держава Україна і вона має свою територію з визначеними кордонами.
вітру до Анонім Показати IP 26 Червня 2014 04:34
в своїй квартирі можете не попереджати, але коли виходите з хати - зобов'язані! Гадити в суспільних місцях ЗАБОРОНЕНО!!!
гість до вітру Показати IP 26 Червня 2014 09:10
от і правильно, і ти не гадь на наших сайтах
леся Показати IP 26 Червня 2014 08:14
Після видаленого мого коментаря про Руслана Коцабу, бачу волинські новини не надто багатосторонні у висвітленнні проблем України та Сходу. Один проти системи. Я вірю, що українці скро прозріють. Слава Україні!
Антитерор Показати IP 27 Червня 2014 01:47
Билбасівку в кільце.Хто не здається - амінь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus