USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Щодо командувача Чорноморським флотом Росії порушили справу

5 Березня 2014 21:46
Щодо командувача Чорноморським флотом Російської Федерації віце-адмірала Олександра Вітка відкрито кримінальне провадження.

Про це заявив виконувач обов'язків генерального прокурора Олег Махніцький в ефірі "5 каналу" в середу, - повідомляє "Українська правда".

"Внесено до реєстру досудових розслідувань, також порушено кримінальну справу стосовно командувача Чорноморським флотом Російської Федерації Олександра Вітка", - повідомив він.

Зі слів виконувач обов'язків генпрокурора, Вітку інкримінується "підбурювання до державної зради, а також організація диверсії".

При цьому Махніцький наголосив, що йдеться про російського керівника Чорноморського флоту, російського громадянина.

Як пояснили в ГПУ, кримінальне провадження відкрито Генпрокуратурою України, оскільки командувач Чорноморським флотом Російської Федерації скоїв злочин на території України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Махніцькому Показати IP 5 Березня 2014 23:02
Що курив, клоун?
екскурсовод Показати IP 6 Березня 2014 00:42
Махніцькій-л*х, ти як його на допит збираєшся затримувати???! Оце баранів понаставляли керувати! Таким тільки сидіти в туалеті та кричати "Занято"! Як можна до такого брєду додуматись, мабуть, точно обкурився, або лишній раз вирішив пропіаритись перед "селюками". ГП краще розкажи хто з ваших яйценюків стріляв по людях, може тоді путін тебе пожаліє, бо ти вже підписав собі смертний вирок.
SS6669 Показати IP 6 Березня 2014 09:34
"Волинські Новини" робіть щось із кремлівськими проплаченими тролями. А то незабаром лише вони будуть вашими відвідувачами.
екскурсовод до SS6669 Показати IP 6 Березня 2014 10:39
Таким тільки сидіти в туалеті та кричати "Занято"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus