USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Шеф-редактор телеканалу «Аверс»: Не варто зводити напад до побутових причин

13 Лютого 2011 11:52
Наталія Московка - про те, що насправді сталося у ніч на 7 лютого та як на інцидент відреагували правоохоронці й журналісти

Гіпс, знеболювальні препарати і цинізм окремих ЗМІ - такими є наслідки вечора, у який шеф-редактор луцького телеканалу «Аверс» Наталія Московка та її подруга запланували відпочити.

6 лютого під час вечері у ресторані до них підсіли чоловіки, які пізніше обманом вивезли жінок у невідомому їм напрямку та жорстоко побили .

Одного з нападників оперативно затримала міліція. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (нанесення умисного тілесного ушкодження середньої тяжкості).

Начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Роман Крохмаль зазначив, що цей випадок ніяк не пов'язаний з професійною діяльністю журналістки.

З його думкою категорично незгодна пані Наталя. За її словами, МВС поширює серед інтернет-ЗМІ прес-релізи, з яких у незнайомих з нею людей може скластися враження, ніби вона та її колега звикли розважатися з багатіями по їхніх дачах.

Шеф-редактор «Аверсу», яка спеціалізується на журналістських розслідуваннях, розповіла Телекритиці про те, що насправді криється за «приватною», на думку представників міліції, справою.

- Пані Наталю, що саме відбулося у ніч на 7 лютого?

- Насамперед зазначу, що доволі дивною виглядає позиція правоохоронців, які зводять цю історію до банального злочину на побутовому ґрунті. Події і справді починались як побутові, проте кульмінація мала неоднозначний характер.

Чоловіки, які фактично вивезли нас за місто і там побили, підсіли до нас за столик у ресторані. Ми познайомилися, спілкувалися, і вони запропонували підвезти нас додому. Жодної небезпеки ситуація не віщувала. Співрозмовники поводилися адекватно, я навіть залишила їм свою візитку.

Вже у салоні автомобіля ми побачили, що водій поїхав у протилежному напрямку від наших домівок. Помітивши це, ми почали наполягати, аби він повернувся чи зупинив авто. Однак нас ніхто й слухати не хотів.

Чоловік, який керував автівкою, заспокоював - мовляв, дуже хоче показати нам свою дачу, а потім неодмінно завезе додому. Ми заперечували, обіцяли йому подивитись дачу наступного дня, зважаючи на пізню годину. Однак замість відповіді він лише додав швидкості.

Доволі швидко ми дісталися комплексу будиночків. Місцевий охоронець відчинив «паркан» і одразу ж зачинив його за нами. Ми з колегою вийшли з авто, оглянули дачу і почали збиратися додому.

Звернулися до чоловіків, аби ті повідомили нам, де ми перебуваємо. Ми збиралися викликати таксі, бо з міркувань безпеки не хотіли, щоб наші нові знайомі сідали за кермо.

Однак де саме ми знаходимося, ніхто не уточнив. За якусь хвилину один з чоловіків заметушився по будинку, а інший просто вхопив мене за дублянку і викинув на вулицю. Там він почав лупцювати мене кулаками і копати ногами.

Щоразу, коли я намагалася встати, він збивав мене з ніг і продовжував бити ногами. Потім він посунув мене до вольєру з собаками і там уже гамселив до нестями, постійно примовляючи, що вб`є і згодує цим псам.

Моя колега постійно намагалася мене захистити, просила, щоб мне не вбивали. Однак нападник її відштовхував, продовжуючи завдавати мені побоїв. За усіма цими діями спостерігав охоронець, який ховався у своєму підсобному приміщенні.

Оскільки «паркан» було зачинено нещільно, нам вдалось втекти. Ми не знали, де ми є і куди нам втікати. Через розбиту ногу я не могла йти, і моя колега фактично тягла мене на собі на відстані близько п`яти кілометрів.

Зрештою ми вийшли до зупинки транспорту, з напису на якій дізналися, що перебуваємо у Хрінниках (Рівненська обл. - ТК). Ми зайшли до найближчого будинку, попросили допомоги і викликали таксі.

У Луцьку я пройшла медичне освідування судмедекспертів. Вони направили мене до лікарні, де медики виявили перелом руки. За висновком судово-медичної експертизи, я отримала травми середнього ступеню важкості

- Чи пов`язуєте цей напад з професійною діяльністю?

- Аби уникнути неправдивих трактувань, запевняю, що чоловіки, про яких ідеться, до нас не залицялися і не домагалися нас. Ми з ними не конфліктували: ніхто нікого не образив навіть словом, ніхто не лаявся, як запевняють нині правоохоронці.

Стосовно агресії у мій бік, причина мені незрозуміла й досі. Побутового мотиву тут не було.

Наскільки це пов`язано з моєю професійною діяльністю, гадаю, побачимо за кілька тижнів, коли трохи одужаю і завершу кілька матеріалів, над якими продовжую працювати.

Аби надто не забігати наперед, скажу лише, що героїв цих матеріалів вже попереджали про наслідки розголошення ними інформації, а одному з моїх співрозмовників навіть підпалили дах будинку.

Коли усі зібрані мною факти стануть відомими громадськості, тоді й отримаємо чітке уявлення - пов`язаний напад з з професійною діяльністю, чи ні.

- Як ви прокоментуєте висновки начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області Романа Крохмаля про те, що напад жодним чином не пов'язаний з вашою професійною діяльністю?

- До коментарів головного луцького міліціонера Романа Крохмаля особисто я, та й, переконана, не тільки я, ставлюся з іронією.

Всі пам`ятають, чого варте слово честі луцьких правоохоронців знайти вбивцю їхнього начальника Сергія Швачки, і ще багато таких слів, розкиданих на вітер.

«Найбільше визнання нашої роботи - довіра людей», - таке гасло висить над входом до приміщення луцької міліції. Воно викликає лише сміх у людей, яким доводилося бодай раз звертатися до відділка.

- Чим, на вашу думку, вмотивовані такі твердження пана Крохмаля?

- Пан Крохмаль - людина дуже загадкова, і, вочевидь, йому притаманний дар передбачати події. Бо ще того вечора, коли я написала заяву, він розповів мені, що покарають лише одного зловмисника, і лише налякають - умовно.

Інший нападник, як він сказав, виступить свідком. Звісно - як можна притягати до відповідальності людей, які мають великі гроші? І, звичайно, ліпше було б «порішати» усе це неофіційно, як пропонували мені у міліції.

До речі, таку ж заяву про напад, попри вмовляння правоохоронців, написала і моя колега, однак визнавати її потерпілою у міліції, вочевидь, ніхто не збирається.

Кримінальну справу порушено лише проти одного фігуранта і лише за однією статтею - ККУ 122. ч 1 (тілесні ушкодження середнього ступеню). Звісно, тут від поламаної руки та зафіксованих медиками побоїв вже нікуди не подінешся.

Щодо нападників - сьогодні обидва герої цієї історії поводяться так, ніби нічого не сталося. Вони перебувають на волі і щодня відправляють до мене когось зі спільних знайомих, аби «вирішити питання», як вони кажуть, «полюбовно».

Чого гріха таїти, підходять з такими пропозиціями просто біля приміщення міліції до мене і незнайомці, серед яких, здогадуюся, є й співробітники правоохоронних структур.

Мені пояснюють, що вони з їхніми зв`язками і грішми ще й винну з мене зроблять, та радять заспокоїтися й не поширювати інформацію про інцидент.

- З якими труднощами Ви зустрілися під час заяви та оскарження нападу на Вас? Чи була підтримка з боку колег? Хто, навпаки, не зрозумів, у чому проблема і як на це реагував?

- Після того, як я подала заяву до міліції, вони миттєво визначили мотив злочину як побутовий. Вже наступного дня пан Крохмаль та його прес-служба почали коментувати журналістам подробиці кримінальної справи, навіть не запитавши у мене згоди.

Вони намагаються спаплюжити мене і мою колегу, аби ми не здіймали галасу довкола того, що трапилося.

Прес-служба поширює інформацію, яку поширювати не має, оскільки матеріали кримінальної справи лише розслідуються. Крім того, представники МВС висвітлюють обставини інциденту однобоко, обливаючи брудом нашу репутацію.

Не треба говорити багато - достатньо побачити інтерв`ю пана Крохмаля, у якому він зі щирою посмішкою повідомляє журналістам, що побили їхніх колег.

Прес-служба МВС поширює серед інтернет-ЗМІ прес-релізи, з яких незнайомі люди можуть скласти уявлення, що ми лише тим і займаємося, що розважаємось з багатіями по їхніх дачах.

- Як реагують на цей випадок ЗМІ?

-Деякі сайти надрукували повідомлення міліції під заголовками на кшталт «Журналісти "Аверсу" бухали всю ніч, і це скінчилось бійкою» тощо.

Відверто кажучи, мене обурює така псевдожурналістика, що зводиться до передруковування прес-релізів. І дуже шкода читачів таких сайтів - їм постійно пакують мізки гнилою інформацією.

Є, звісно, і колеги, які свого часу вже були у таких ситуаціях, і такі люди розуміють, що саме відбувається. Їм навіть не треба нічого пояснювати, адже вони вже давно «довіряють» міліції.

Саме такі люди й підтримують, не стоять осторонь, за що, звісно, їм велике спасибі. Тому що нам просто намагаються позатуляти роти, натиснувши на психіку.

До честі журналістів, які вже мали справу з місцевою міліцією, - вони дуже обережно розповідають про цю пригоду, посилаються на правоохоронців і звертаються до нас - аби бути об`єктивними.

Хоча є й ті, хто співпрацює з правоохоронцями і готує матеріали лише про їхню відмінну роботу. Таким майстрам пера наші коментарі ні до чого.

- Який висновок зробили у вашому оточенні із розвитку ситуації після інциденту?

- Найприкріше, що немає серед нашої братії солідарності. Особисто я ніколи не раділа, коли у когось траплялося лихо, завжди намагалась допомогти, замість смакувати такі сюжети і спотворювати факти.

Навіть якщо абстрагуватися від героїв і мотивів цієї пригоди, а взяти до уваги лише сам випадок: хіба є прийнятним той факт, що багатії потішаються, б`ючи людей біля собачих вольєрів та обіцяють нагодувати їхніми рештками псів?

Висновки не надто втішні. Перш за все тому, що бракує нам людяності. Головне в житті - не втрачати людського і намагатись не бути просто спостерігачем. Неважливо, хто ти за професією. Важливо, аби ти не пройшов повз людину, яка потребує твоєї допомоги.

Довідково:

Наталія Московка - випускниця історичного факультету Волинського національного університету та школи новин «Інтерньюз-Україна». У сфері ЗМІ працює 15 років, спеціалізуючись здебільшого на жанрі розслідування. Раніше і нині працює на ТРК «Аверс». Також готує матеріали для загальноукраїнських каналів, - пише Телекритика.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 112
ВАСЯ Показати IP 13 Лютого 2011 12:12
Не вірю. Одне виправдовування.Вже на заказ підпалюють дахи будинків...Наталка розпочне новий скандал,де будуть всі винні,але тільки не вона.
Не адвокат Показати IP 13 Лютого 2011 12:26
Крохмаль якраз нормальний мент. Назвав речі як вони є! Прізвища він до речі не говорив, а казав про резонансну справу побиття журналістів. Яку власне Московка сама і роздула.
Вік Показати IP 13 Лютого 2011 12:27
Вивезли аж у Хрінники. За цей час що везли дівчат, можна було зупинити водія 100 раз будь-якими способами. Послухати журналістку то вона вся прям біла-пушиста, ні вчому невинна, вона така правильна і так з нею поступили... аж плакати хочеться
))) до Вік Показати IP 13 Лютого 2011 13:47
попадете на ее место - остановите 101 способом. Успехов.
FGFGFG Показати IP 13 Лютого 2011 12:28
А прокоментуйте хто ті люди...а ми їх накажемо!!!
Юрій Ричук Показати IP 13 Лютого 2011 12:35
Народ, давайте так: кожен має право на власну думку має право її висловити. Але критикувати і ображати - різні речі. Мати (навіть з крапочками замість букв), приниження і плоскі похабні жарти лишіть для безпосереднього спілкування з фігурантами цієї історії. Бо звідси я таке буду видаляти. Я розумію, що завжди кортить щось анонімно написати, особливо коли цього не скажеш в очі, але тоді пишіть це на парканах
Вік Показати IP 13 Лютого 2011 12:37
чого мої коменти не показують... де ваша так звана Свобода Слова
Journalist Показати IP 13 Лютого 2011 12:47
Колеги! Насправді ситуація дуже неприємна! Біда не тільки в тому що побили жінку, це насправді ганьба. Велика проблема в тому, що щонайближчі кілька років цей випадок влада нам буде нагадувати, коли йдетиметься про справжнє переслідування журналістів. Мовляв, знаємо як вас переслідують, берете інтерв'ю ночами по дачах. Це тільки на руку сьогоднішньому режиму, вивести цю побутову подію в один ряд із резонансними нападами на журналістів. Тому дуже терміново потрібно відокремити цей випадок від справжньої журналістської професійної діяльності і поставити крапку.
Юлія Показати IP 13 Лютого 2011 12:56
Мої коментарі теж не завжди додають, а на рахунок журналісток, то не потрібно сідати в машини до незнайомих людей
Тарас Показати IP 13 Лютого 2011 13:02
Усе, що сказала Московка, брехня чистої води. Брехня слово в слово, бо я добре знаю цю жінку і це позування на фото з приклеєною посмішкою - це "штукатурка". Там криється зовсім інша людина. Колись розповім, нехай в неї рука заживе і синці посходять.
кубік Показати IP 13 Лютого 2011 13:06
Авторизовуйтесь, панове, і одразу побачите свій комент на сайті. І не буде претензій.
Депутат до кубік Показати IP 13 Лютого 2011 13:07
Давно вже авторизувались а коменти видаляють
Юрій Ричук до Депутат Показати IP 13 Лютого 2011 13:09
Дотримуйтесь правил - не видалятимуть.
Українець Показати IP 13 Лютого 2011 13:14
Московка ще та [слово видалене].Особисто мав з нею справу. Матюки такі завертає, будь здоров і понтів більше чим важить. Можу їй в очі сказати і пригадати як привіз їй облицювальну плитку на Соборності, і якою лексикою вона мені відповідала. До того ж в присутності своєї матері.
))) Показати IP 13 Лютого 2011 13:42
Юлька 5 км тянула на себе? н-да. За такое до гробовой доски коньяком положено поить. Молодец. поправляйтесь, девки, и айда на курсы мордобоя ногами. Очень полезная вещь.
Віктор до ))) Показати IP 13 Лютого 2011 16:10
Герой - рятівник завжди поряд! Треба робити подання на Балогу, щоб Юльку нагородили від МНС!
))) до Віктор Показати IP 13 Лютого 2011 20:52
Вас обозвать?
Соціал-націоналіст - коментаторам Показати IP 13 Лютого 2011 13:46
1. Ви свічку тримали там, щоб стверджувати як було насправді? 2. Безвідносно до особи пані Наталії - з боку міліції це неправильно зразу переводити справу на "битовуху" (а це вони роблять не вперше). Тим більше, що досудове слідство ще не завершилося, а йому вже задають тон і "правильні" мотиви скоєного. Чи буде в такому разі слідство об'єктивним?
дідо Показати IP 13 Лютого 2011 14:05
та навіть ,якшо і поїхали дачу дивитися. то ніхто не має права бити та ламати руки.
Тараc Показати IP 13 Лютого 2011 14:16
Якщо Ви,Наталко,така революціонерка за правду і справедливість,то чому Ви не написали хто ці люди,що Вас з подругою образили ?! І не потрібно тут сплітати,зсилаючись на таємницю слідства і інші причини !!! МІСТО МАЄ ЗНАТИ СВОЇХ ГЕРОЇВ !!! НУ ТАК ? ;))
))) до Тараc Показати IP 13 Лютого 2011 20:36
фамилии уже звучали.
:) Показати IP 13 Лютого 2011 14:34
Дідо, дивно, що Ви так захищаєте даних осіб. Наскільки я пам"ятаю ви завжди любили поливати .... персонажів подібних ситуацій навіть не знаючи навіть їх особисто. А щодо того , що дівчат побили... звісно це невігластво, але вони не "маленькі школярки" 80-х. що приїхали з забитого села, де немає телевізора, а дорослі жінки і сідати у чуже авто з незнайомцями пізно вночі це щонайменше дурість. Тому вибачте, але вони самі винні у тому, що з ними сталось.
))) до :) Показати IP 13 Лютого 2011 20:48
за "сами виноваты" искренне желаю Вам, чтобы вас тоже отдубасили. Попоете по-другому. Это - безотносительно к личности Московки.
степанюк Показати IP 13 Лютого 2011 14:45
...что касается милиции, то здесь можно ожидать чего угодно. Для луцкой милиции особенно характерно НЕ ОТВЕЧАТЬ В ПИСМЕННОМ ВИДЕ НА ЗАЯВЛЕНИЯ ГРАЖДАН, извращать факты, не предпринимать нужных следственных действий. А барышень все-таки жалко, чтобы там ни было на самом деле...
Колега Показати IP 13 Лютого 2011 14:47
З такими "дівчатами" навіть якось і ніяково бути солідарними. Соромно за професію. Взагалі, усе, що на "Аверсі", журналістикою і журналістами називається умовно. Це якби медицина - лікарі, а медсестри - біля медицини, біля лікарів. Так і "Аверс" зі своїм "начинням" - біля журналістики.
VSC до Колега Показати IP 13 Лютого 2011 18:22
Чувствуется уровень познаний:"якби медицина - лікарі, а медсестри - біля медицини". Не хотел бы я иметь такого коллегу.
))) до Колега Показати IP 13 Лютого 2011 20:46
Проблемы "Аверса" - в руководстве. Если же вам не нравится менеджмент этой конторы, создавайте свою телекомпанию и творите там чудеса. И нечего ныть, и тем более наезжать на ребят, которые там долбутся, но таки работают. В таких условиях, как там, ждать многого не стоит. Зато стоит уважать чужой труд. Коллэга )))
))))))) Показати IP 13 Лютого 2011 14:48
Шановний Тарас! а що це Ви так ризко думку миняете? то погана Московка то раптом вже и не дуже? а цикаво, чи сидячи в офиси журналист зробить репортаж? то чого наша милиция круглодобово в цивильному бигае? у них тоже е робочий час???? так??? то виходить ихня информация здобуваеться незаконним шляхом????? а Московка "стара" жинка,слава Богу неодружена. то хто знае причину зустричи цих "чесних" чоловикив з жинками? тильки вони!!!! то хай своим жинкам розкажуть чого ночували не вдома.а якщо таки "чесни" мажори,то чого правду не кажуть и чого "старих" жинок на дачи возять????? пив миста молодих ходить.яких побьють и навить заяву не приймуть в наший милиции. бо наша милиция нас береже тильки на зони!!!!!!
здивований! до ))))))) Показати IP 13 Лютого 2011 15:57
Все правильно, але до чого тут журналістика?
(((( до ))))))) Показати IP 13 Лютого 2011 19:20
Мажором тут виступає якраз Московка, яка почала шум що нападають на невинних журналістів. Якщо побутовий конфлікт - то всі в рівних умовах перед законом, а тут розумієш виявляється напад на на журналіста!
Хороша Показати IP 13 Лютого 2011 15:02
А на фото ще й обручку так гарно видно.........
Читач Показати IP 13 Лютого 2011 15:08
Дідо наївний, як Буратіно.
До Читача до Читач Показати IP 13 Лютого 2011 15:19
Дик напевно дідо сам колись їздив дачу вночі дивитися ;-)
тарас Показати IP 13 Лютого 2011 15:21
Це різі Тараси. Я вибачаюсь.
партизан Показати IP 13 Лютого 2011 15:23
Всеодно всі дізнаються, хто це був. Але не враховуючи кінець цієї історії. треба всім зрозуміти, що олігархи поза законом.І з цим треба комусь боротись, і насамперед це нашій доблісній міліції.
Читай уважно інтернет до партизан Показати IP 13 Лютого 2011 16:17
Вже давно написано хто це був! І з яких це часів власник дрібного ковбасного цеху став олігархом?!?
Ага! Показати IP 13 Лютого 2011 15:25
Ржав пів години! - "Доволі швидко ми дісталися комплексу будиночків..." - в Хрінникі! на дачу! швидко!!!??? "... оглянули дачу і почали збиратися додому..." - може вони ріелторами працюють, оцінюють заміську нерухомість? Московка що, всіх за ідіотів має?
Спостерігач Показати IP 13 Лютого 2011 15:26
Пояснення п.Московки нагадують якісь дитячі "відмазки" - невже вона думає, що всі такі наївні і повірять в цю її дитячу казку -не знала, не думала, не гадала....і т.д. Про те що побили, з одного боку-шкода, а з другого- навіщо взагалі було сідати до авто-невже не зрозумілі були наміри тих люб'язних чоловіків після посиденьок в ресторані???! А те, що це якось пов'язано з професійною діяльністю, то це взагалі смішно)))
))) Показати IP 13 Лютого 2011 15:35
Стільком людям небайдужа доля Московки - аж починаю їй заздрити навіть попри зламану руку)))))
до колеги Показати IP 13 Лютого 2011 15:36
а де, якщо не секрет, так гарно ликують? и чи можете ви пишатись хоч одним вдалим чесним коментарем?
Сенсації інтриги розслідування Показати IP 13 Лютого 2011 16:04
"Коли усі зібрані мною факти стануть відомими громадськості, тоді й отримаємо чітке уявлення..." Чекаємо з нетерпінням гостре журналістське розслідування на тему "в Горохові в ковбасу додають м'ясо летучих мишей!" - це Московка зробить, щоб натягнути підстави взяття інтерв'ю в п'яному стані в ночі на дачі в двох незнайомих мужиків-ковбасників.
Чого ж... А я б попробував з летючих мишей. :) кОлись змію їв.
Юрій Ричук Показати IP 13 Лютого 2011 16:34
Ще раз поясню. Кожен має право на свою думку. І кожен має право її висловити - тими словами, які він вважає найвдалішими. Хочеш назвати це тим, чим ти називаєш - ВПЕРЕД! Назвися, хто ти є - і тоді я ЖОДНОГО слова у тебе не виправлю і нічого не видалю! А пишеш анонімно - будь добрий дотримуйся правил. Без матюків, образ, принижень, і іншої гидоти. Бо з анонімністю такі речі - це рівень авторів написів на парканах і стінах громадських туалетів. До слова, це стосується і інших сміливців-"правдолюбів". Або називайтеся, або визнайте: це не ваш рівень.
Просто Марія Показати IP 13 Лютого 2011 16:57
кожна дитина знає, що до чужих дядьків в машину сідати не можна! тим більше в ночі! Звісно шкода з однієї сторони, а з іншої мало дали... на наступний раз наука буде... Знаючи п.Наталію та її уміння фантазувати... НЕ ВІРЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Л А Д О М И Р до Просто Марія Показати IP 13 Лютого 2011 19:11
Правильно! Дитина знає! А тьотка ні )
Journalist Показати IP 13 Лютого 2011 17:05
Колеги! Насправді ситуація дуже неприємна! Біда не тільки в тому що побили жінку, це насправді ганьба. Велика проблема в тому, що щонайближчі кілька років цей випадок влада нам буде нагадувати, коли йдетиметься про справжнє переслідування журналістів. Мовляв, знаємо як вас переслідують, берете інтерв'ю ночами по дачах. Це тільки на руку сьогоднішньому режиму, вивести цю побутову подію в один ряд із резонансними нападами на журналістів. Тому дуже терміново потрібно відокремити цей випадок від справжньої журналістської професійної діяльності, надати належну об'єктивну оцінку і поставити крапку.
))))) Показати IP 13 Лютого 2011 17:06
Люди! чому Ви такі жорстокі!!!!! один удар в запалі може позбавити людину життя. а хто нам дав право вирішувати чужу долю? і невідомо чим Московці повернуться ці гематоми?? як потім ці хлопці будуть жити?? а Ви будете нещиро співчувати..... на то нам Бог дав язик і рот, що ми вміємо говорити - то чому не можемо просто домовитись? для чого це болото тут. на то є суд - от там і почуємо все. а то одні здогадки
VSC Показати IP 13 Лютого 2011 17:15
Тема раздута самой пострадавшей. Ей же и хлебать "славу" полной ложкой. Попытка номинироваться на премию имени Гии Гонгадзе вызывает, мягко говоря, недоумение. Желаю пострадавшей скорейшего выздоровления и разборчивости в связях.
))) Показати IP 13 Лютого 2011 17:21
Я знаю пароль, я вижу ананас, я верю, что еноты придут спасать нас! Я знаю бобров, я вижу бабуин, нельзя с амфетамином мешать кокаин!
знайомий до ))) Показати IP 14 Лютого 2011 12:18
В точку 100%
Журналюга Показати IP 13 Лютого 2011 17:36
ойойойойойой, Наталочко! Це лишень справджується українська поговірка: якщо копаєш комусь яму, то поруч копай собі! Ти про яку там об'єктивність ще говориш??? Ти сама з циплючкою і Величком які матеріали замовні пускаєш в ефір?! Хто там тебе обманув? Ти що маленька дівчинка, не знаєш, що не варто до незнайомих дядей сідати в машину? Пояснити можна що завгодно - тільки факти не в твою користь. Ви обидві - лишень ображені долею жінки, що випускають свою життєву невдоволеність на оточуючих, в т.ч. - у своїх примітивних, безграмотних, проплачених, непрофесійних, замовних, провінційних телепрограмах.
Величко Показати IP 13 Лютого 2011 17:51
за 15 років роботи в журналістиці не можна було б придумати якусь кращу брехню? Досвід же чималий!
мешик Показати IP 13 Лютого 2011 18:47
жалко девчонок... побои средней тяжести за нежелание общаться с мужчинами? это уж слишком...да и милиция, как всегда, "интерпретирует" в своих интересах...
Юра! Шо таке? Показати IP 13 Лютого 2011 18:56
від вас скоро усі відвернуться! де мої коментарі? вони не гірші за інші! шо за цензура!
Депутат Показати IP 13 Лютого 2011 18:59
Мої коменти не пускають, напишу більш коректно!!!На фото чемна дівчинка з обручкую, яку страшенним обманом заманили в чужу машину, більше як 20 км везли а вона бідненька не змогла нікому навіть позвонити, мабудь нікого не хотіла турбувати бо вже була нічка, невідомі дяді привезли на дачу мабудь попросили зробити щось погане, а вона їм каже а що ми не морозиво сюди приїхали їсти, в той час подруга вже дивилась мабудь фільм з іншим, а наша постраждала все добивалась правди"ДАЕШ морожэное или НЕТ"... а все що написала в своїй статті це ---...Ви мабудь здогадались що маю на увазі і якої я думки про таку як вона!!!
))) до Депутат Показати IP 13 Лютого 2011 20:42
когда в подобную ситуацию попадет Ваш ребенок (даже повзрослевший), Вы не будете ковыряться в его/ее моральных качествах, а переломаете конечности тому, кто Ваше чадо обидел. Надеюсь, Вам хватит ума не восклицать "С моим такого не случится". Авантюрная поездка "Эх, прокачу!" - это еще не повод бить человека ногами и ломать ему руку. Вам когда-нибудь ломали руку? Это сколько дурной силы надо к этому приложить. Тон "Бьют плохих девочек" неактуален. Прежде всего бьют плохие мальчики, об этом думать надо. Если мозги есть, конечно.
Серцеїд Показати IP 13 Лютого 2011 19:11
Такий сердитий і малограмотний депутат. Може просив і не дала? Треба гарно просити.
опер дописувачам Показати IP 13 Лютого 2011 20:13
а Ви бачили як її били?
Кривович Володимир Показати IP 13 Лютого 2011 20:53
1) Дії ОСОБИ чоловічої статі, судячи з дописів, напевно кваліфіковані за ст. 122 ч.1 КК України як умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров'я…. Хочу для всіх дописувачів які розвели тут коментарі типу «дівчата самі винні» сказати в ст. 122 КК України або інших Законах ніде не вказано, що бити Московку чи іншу людину можна… Побили людину ви це розумієте !!!??? Чи Ви розумієте горе коли воно приходить до Вас..? В житі ситуації бувають різні… буває інколи легкий удар може викликати утворення тромбу і як наслідок смерть ЛЮДИНИ, а тут ще й перелом руки… 2) Постанову про відмову в порушенні кримінальної справи слід оскаржити в прокуратуру або в суд, строк оскарження даної постанови сім дні в з моменту отримання її копії (ст. 99-1 КПК України). P.S. Цікаво скільки в крові винуватців побиття було знайдено проміле алкоголю? Чи вони в ресторані нічого не вживали? Нагадаю Обставиною, що обтяжує покарання, є вчинення злочину в стані алкогольного сп'яніння.
Мала Показати IP 13 Лютого 2011 21:17
На ресторан гроші були, а на таксі вирішили з єкономити)))))))смішно...скільки їй років?
Ніка Показати IP 13 Лютого 2011 22:39
через більшість коментарів червоною ниткою одна дума: "сама винна, поїхала серед ночі і ... обломилося. Які ж хлопці це побачать?"... Чомусь таку думку розділяють і жінки. У мене появиляся ідея - візьму в машину битку - наступного разу, коли якийсь кавалер щось пообіцяє і не зможе (чи не схоче) зламаю йому руку :)
Петрович Показати IP 13 Лютого 2011 22:42
Панове, ох...ївші жлоби побили дівчат, зламали руку. Ну чим не скотство?!!! Звичайно карати! Ну а відносно Крохмана - за бобло закриє будь який кримінал. Як уже згадував, реформу міліції потрібно проводити негайно і поетапно... перші етапи в Маневичі або ж на Колиму!
потерпіла Показати IP 14 Лютого 2011 09:24
меен побив мєнт у власній квартирі серед білого дня, погрожуючи вбивством якщо я буду наполягаити на розслідуванні фактів вимагання в мене грошей, протидії підприємницькій діяльності,виявлення на балконі підкинутої податківцями вибухівки, пдіпалу квратири і авто, але чомусь Аверс відмовився повідомити про це на своєму каналі, і Московка так не горланить , коли мєнти б'ють інших? А тут після ресторану невідомі завезли за місто - не потрібно по ресторанах вештатись, і за які кошти - невже зарплата на Аверсі така велика??? Є грші на ресторан, то й на таксі знайшлися б, чого їздити з незнайомими вночі.
Микола Показати IP 14 Лютого 2011 10:57
Баби звичайно,дури.А от хлопцям не треба було їх бити,то бидлоцтво,не по-чоловічому.Якщо щось не так,просто дати під сраку легенько,і нехай собі чухають.Про все можна було в ресторані домовитись.Бо зараз ці "журналістки" виставляють себе жертвами.Не вірю їм...
Не журналіст Показати IP 14 Лютого 2011 11:07
Дії журналісток не витримують жодної критики з точки зору моралі. Але аморальні вчинки - не є злочином, і це їх особиста справа. Щодо дій мужчин, то там є (не буду перераховувати) низка карних злочинів, про моральну сторону мовчу! Щодо дій Крохмаля та працівників правоохоронних органів, то вони завжди стараються зайняти позицію "наша хата з краю". Доречі ніде не містится інформації, яка б підтверджувала, що протиправні дії обумовлені професійною діяльністю журналістів. Ні крохмаль, ні його працівники не робитимуть спробу об'єктивно розслідувати справу. Лише коли їм надати всі докази "на блюдці", то може й згадають про інших учасників та потерпілих й про інші статті ККУ. Особисто в мене з повідомлень у ЗМІ відсутня цілісна уява про реальний перебіг подій. Однак припускаю, що й журналістки, й мужчини, й працівники міліції (кожен по своєму) є "винними", а от потерпілі лише жінки!
Vlad2009 Показати IP 14 Лютого 2011 11:52
До розумних людей. Людину побили. Тяжко побили. Це не синець на попі. Зламана рука жінки- відвертий виклик моралі, совісті, честі. Підняти руку на жінку виликого хисту та сміливості не треба. Кожен має зрозуміти, що завтра з якоїсь іншої причини і не на дачі це може статись з кожним і кожною. Наталья Вам одужання, терпіння і друзів.
Мент до Vlad2009 Показати IP 14 Лютого 2011 12:29
В тому то й справа, що побили жінок!!!! І це побутовий конфлікт. А до чого тут журналістика?!?!?
Психотерапевт Показати IP 14 Лютого 2011 13:18
Підсумок наступний: напевно варто зводити цей побутовий напад до аморальних причин!
ZloyDed Показати IP 14 Лютого 2011 13:22
Vlad2009 Сьогодні 11:52 _____________________ 100% !!!
Viktor 69 Показати IP 14 Лютого 2011 14:19
Манія величі страшна справа - особливо, коли немає величі... Ця баришня хоче прирівняти себе до Гії Гонгадзе чи шо??? Ніхто ж не виправдовує чоловіка, який зламав їй рук... Він повинен понести якомога жорсткіше покарання. Але до чого тут її діяльність? До речі, чому пані Наталія у статті на ТК не написала: за чий рахунок вона їла після знайомства із чоловіками і пила алкогольні напої... І невже шеф-редактор Аверса не може собі дозволити таксі, що вона як КАЗАНСЬКА сирота підшукує - а хто б її додому довіз...
D Показати IP 14 Лютого 2011 14:35
Які зарплати в журналістів в Аверсі? Ніхто не в курсі?
Money Показати IP 14 Лютого 2011 15:39
Заробітна плата там ліва, в конвертах. Величко ніколи чесно не платив людям! Подивіться на плинність кадрів. Люди працюють до нового випуску Журавлівських студентів і так постійно! А ось Московка довго "тримається " на Аверсі ... але це вже інша історія ...
лучанка Показати IP 14 Лютого 2011 17:10
Як щиро співчуваю Наталці. З кожним таке може бути. Ви говорите про себе? А якщо заватра з вашою донечкою чи коханою буде? Ото в нас сильна половина людства!!! Ви можете тільки жінок бити? Якщо в голові дурість - то використай свою силу на будівництві чи займись підніманням штанги. Який сором цим мужикам!!! Їм це аукнеться- не тепер то у четвер. Не їм - то їхнім дітям, онукам... Яка підлість. Мужиків які знущаються та бють жінок, дітей - треба закривати у клітки в зоопарк. Ви ж сильна половина!! А той охоронець - теж чоловік. До чого котиться світ. Наталочка, бажаю швидкого одужання. Напевно і ти зробиш собі висновки у подальшому житті. А всі хто пише бруд на тебе - черстві люди, які ніколи не підтримають у важку, болючу хвилину, незважаючи на обставини, які склалися...
Студент вузу Журавльова Показати IP 14 Лютого 2011 17:11
По Журавлівських студентах можна судити про якість цього телебачення. Благо, в минулому році він взяв лише 8 студентів. Вже люди розкусили, що то за вуз. Треба йому перекваліфіковуватись і починати вчити майбутніх дипломатів а надзвичайних послів.
... Показати IP 14 Лютого 2011 17:32
шкода що до них застосували грубу фізичну силу- а решта виглядає неправдоподібно . Доїхати в Хрінники подивитися дачу...одним словом для розумово відсталих за правду зійде.Для нормальних ні.ніяких там журналістських справ таки не було.
турист Показати IP 14 Лютого 2011 18:27
Дуже жорстокі та черстві люди, котрі можуть писати стільки погані та брехні. Мені особитсо доводилося співпрацювати з Наталкою, і вона завжди допомагає тим кого ображають, ніколи не пройде повз якщо бачить що з людину щось турбує. Сісти чи не сісти в чужий а втомобіль, це справа особисто кожного, але так жорстоко побити жінку... Ця людина повинна відповідати за вчинки, а якщо завтра таке саме зроблять із його дружиною, або дитиною, того хто так познущався над Наталкою!!! Я бажаю їй одужання, та влучних висновків всього що сталося. Як кажуть друг пізнається в біді, от тепер й видно хто з них хто.
турист Показати IP 14 Лютого 2011 18:33
Щоб справді зрозуміти роботу журналіста, треба ним по справжньому бути. І якби хоч один з тих , хто сьогодні виливає на Наталку бруд, зробив би хоч один грамотний сюжет, або викрив злочинців, то ви б розуміли що це справа і як можуть постраждати люди, які пишуть не заказуху а правду, якої сьогодні ніде нема.
Діма туристу! Показати IP 14 Лютого 2011 19:01
Яка правда, про що ти говориш! Всі ми добре знаємо як вони там працюють і яку вони правду розкривають! "ніде нема правди" це тіпа на Аверсі одна правдонька, да? От молодці!
агент 007 Показати IP 14 Лютого 2011 20:44
карочє, напишу для тупоголових, хто між рядками читати не вміє. таємний інформатор надав для пані Наталі інформацію, що в ковбасному цеху в ковбасу домішують туалетний папір, який чорними джипами підвозят в цех прямісінько з таємної дачі власника. Пані Наталя вирішує вивести на чисту воду підлого ділка. Для цього їй варто проникнути на дачу власника цеху і сфотографувати купи туалетного паперу. Але як це зробити? дачу охороняють десятки охоронців - чорних ніндзя! Тоді пані наталя зважується на ризик - ловля на живця! разом з вірною подругою в образі легкодоступних хоч і підстаркуватих дівиць вони кілька днів висліджують бізнесмена в луцьких ресторанах. І ось обєкт зявився в ресторанів і клюнув на приманку - підсів за столик до хоробрих журналісток. А далі справа техніки - природня звабливість і трохи акторського мистецтва і ось вже пані наталя з вірною подругою на чорному джипі мчаться на дачу олігарха. та зайшовши на територію секретного обєкта - дачу - сталося непоправне. випадково із сумочки пані наталі випало (о, ні!) ЖУРНАЛІСТСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ! Надчуттєві датчики, якими була нашпигована секретна дача, зреагували миттєво і за секунду наші хоробрі журналісти вже були в сталевих тисках охоронців (чорних ніндзя). ну а далі по тексту... 5 км на плечах подруги і т.д.
геніально! до агент 007 Показати IP 15 Лютого 2011 08:53
5 балів! Все так і було!!!
агент 007 до геніально! Показати IP 16 Лютого 2011 11:30
дякую. сєкрєтна служба працює
pack Показати IP 15 Лютого 2011 00:08
Пані Наталя Московка! Тільки не треба випробовувати власний цинізм! Хотілось би почути від Вас, "принципового журналіста", а яке редакційне завдання у Вас було у ресторані "Срібні Лелеки"? Чому Ви мовчите за цей ресторан? Як Ви стверджуєте з Вами познайомилися у Сан Ремо о 24 год.(Сан-Ремо працює до 23 год),а повідомте громадськість, як ви опинились о 17.30 з тими ж парубками у "Срібних Лелеках"(до речі, там є камери зовнішнього нагляду, та є запис ,де "пані" добровільно виходять з машини нових знайомих та о 22 год. добровільно сідають в ту саму машину і від"їзджають, як згодом з"ясувалось на ту дачу. Але ще до тих камер нагляду є ще й рахунок відпочинку "журналісток" на 3000 грн., непогане "редакційне завдання- так пане Величко?). А після цього хотілось би почути ПРАВДУ саме від "постраждалих" журналісток. (далі буде)...
newsmaker Показати IP 15 Лютого 2011 08:33
pack - продолжай, очень интересно!!! Классный сценарий может получиться, не забудь авторскими правами защититься! :)
Viktor 69 Показати IP 15 Лютого 2011 08:43
агент 007 ти розсекретив методи діяльності "відомого журналіста-розслідника" Наталії М. Як вона далі проводитиме їх невідомо, адже у такий спосіб вона до цього розслідувала чи парка пара у луцьких саунах, чи справді там не нагрівається пиво за 10 хв. Зрештою - не варто забувати про її журналістське дослідження у готелі "Україна" чи м'ягкі там ліжка... До речі, там теж ледь не постраждала частина її тіла.... А тепер щодо посиденьок - правоохоронцям варто дослідити усіх осіб з якими пані Наталія познайомилася за останні три місяця у розважальних закладах... Адже не вилючено, що раніше могла бути спроба її отруїти, але зважаючи на заспиртованість організму все минулося легким БОДУНОМ... А ще от п.Московка стверджує, що " він почав лупцювати мене кулаками і копати ногами. Щоразу, коли я намагалася встати, він збивав мене з ніг і продовжував бити ногами" - Вас не дивує чому після цих просто "гестаповських" побоїв у неї всього лиш поломана рука... і жодних травм обличчя, синців, забоїв і т.п. І цікаво було б провести експертизу о котрій годинні п.Московка зазнала травми, яка призвела до "поламаної руки"???
Юра! Показати IP 15 Лютого 2011 08:52
ДЕ МІЙ КОМЕНТАР???????????
ню-ню Показати IP 15 Лютого 2011 09:32
а що було в "Україні"? давайте у подробицях.
Василь Показати IP 15 Лютого 2011 10:49
З коментаря Наталки "Найприкріше, що немає серед нашої братії солідарності. Особисто я ніколи не раділа, коли у когось траплялося лихо, завжди намагалась допомогти, замість смакувати такі сюжети і спотворювати факти" Да ви ж тільки і чекаєте коли щось резонансне буде і готові роздути його без всяких розслідувань! Це кожен підтвердить!
Олена Показати IP 15 Лютого 2011 10:58
Якщо хочуть побити, в ресторані не годують.!!! П
Олег Показати IP 15 Лютого 2011 11:13
А Наталка одружена? Може має діток? У неї є чоловік?
Олена Показати IP 15 Лютого 2011 11:19
Наталка розлучена. Маєб доньку 8 років
нечай Показати IP 15 Лютого 2011 12:38
ніхто не знає хто там за кого ще платив. Можливо самі напросилися. Зараз дівки угощають, бо все котиться в прірву.
Не на ту напали! до нечай Показати IP 15 Лютого 2011 13:51
Да, особливо Московка могла заплатити 3000 грн. Вона тобі і за 500 гривень сама про себе може "критичний" репортаж зробити!
-=Комуняка=- Показати IP 15 Лютого 2011 14:33
Знаючи цю людину, не дивуюсь, що про неї залишають такі коментарі. Я, приміром, нічого позитивного сказати про неї не можу. Матюклива, продажна та яка веде незрозуміло який спосіб життя... Але те, що побили, це, звісно, занадто. Хоча, знаючи її, сама може й перша полізла битись. Така собі "баба з яйцями"))))))
Колега до -=Комуняка=- Показати IP 15 Лютого 2011 17:04
Повністю згідний! Винятково неприємна особа, колись довелося мати з нею справи - надзвичайно негативне враження і як про фахівця так і про людину, - виявилась дуже непорядною.
))) Показати IP 15 Лютого 2011 19:32
Я не обижаюсь на людей, я просто меняю своё мнение о них! Можно вытащить человека из грязи, но нельзя вытащить грязь из человека! Книга афоризмов.
))) Показати IP 15 Лютого 2011 22:36
— кто Я? Добрая фея. почему с топором! Да… что-то настроение не очень…
небайдужа Показати IP 16 Лютого 2011 08:18
Мені жаль дівчат. Чоловіки,які б деталі ви не смакували, ламати руки, особливо жінкам - злочин. Правда все одно випливе.Якби дівчата сказали, що це все відбувалося на побутовому рівні - я б повірила.Більше того, за вас, дівчата,виступили всі нормальні люди. Захистили і дали оцінку діям пацанів!!! Маньякам не місце у нашому суспільстві! У кожної з нас був подібний випадок. Приставали і пристають,це "біологія". Просто треба мати клепку в голові, щоб не піддатися провокації і не піти з незнайомцями будь-де(тим більше у машину сідати!). Тут напрошується порада і ХЛОПЦЯМ: не влізьте самі в халепу, бачте як ваші легковажні залицяння можуть обернутися! Щодо журналістів:"братія"дійсно розлізлася, бо не має своєї організації,що могла б захистити своїх. Особливо дружності немає на такому каналі як АВЕРС. Там всі тільки за себе рішають. І винні, як недивно, Ви, Московка(бо ніколи не були справжнім другом,старшим порадником для колег.Бумеранг повернувся і боляче вдарив,чи не так?). обслюнявити текст заяви можна по різному. Але я б надала слово ще б пані Юлі:де вона була під час того побиття,чому не підняла галас про побиття подруги на всю Волинь,а чекала, поки потерпіла дасть телекритиці інтервю(?) якими видами спорту займається, бо щось не віриться, що вона тягала її 5 км! І ще напросилася думка, що можливо дівчата були "підсадними качками": хтось риє під підприємця, треба було спіймати "с поличным", абож хочуть змісти пана Крохмаля. Розверніть свою уяву,панове. Бо все може бути зовсім не так!
Олена Показати IP 16 Лютого 2011 11:57
"Пані" Наталка, вам не треба чекати співчуття колег-журналістів. Ви самі ніколи не співчували, лиш завше намагаєтесь обмовити, оббрехати і підставити інших. Розумніший за вас журналіст, це вже ворог. Це аксіома і таких ворогів у вас дуже і дуже багато. Що побили- дуже погано і огидно, але не приплітайте сюди професію.
колега Наталки Показати IP 16 Лютого 2011 11:59
Особисто я вважаю Наталію Олександрівну, грамотною людиною і професійним журналістом. Все-таки є люди для яких вона є вчителем і наставником, і вони поважають. На телеканалі "Аверс" вона лідер у всіх починаннях, і підтримує своїх колег, які звертаються до неї. В неї особливий характер, просто потрібно знайти підхід як і до кожної творчої людини. І ніхто не давав Вам усім права вішати ярлики, бо до Вас це також може обернутися бумерангом.
Катастрофа до колега Наталки Показати IP 16 Лютого 2011 21:36
О Боже! В неї ще й учні є? Тут ковбасників на всіх не вистачить, треба буде ще й таксистів підключати!
Бонд... Джеймс Бонд Показати IP 16 Лютого 2011 12:07
надаю оперативну, секретну інформацію, якою володіє агентура МІ-6 (Великобританія). Переклад мій. "Звіт про проведення операції по знешкодженню і ліквідації міжнародних терористів Боріса та Івана. 6 лютого ми отримали оперативну інформацію, що російські терористи відомі як "Боріс" та "Іван" купили в алькаїди 3 ядерні установки, які переховують на конспіративній дачі поблизу польського кордону в селі Hrinnyky. за даними інформаторів установки націлені на Вашингтон, Лондон і Брюсель і 8 лютого буде завдано терористичного удару по цих містах. Необхідно було силами спецслужб протягом 24 годин ліквідувати загрозу теракту - деактивувати ядерні установки, Боріса і Івана - вбити. Виконання такого завдання довірили найпрофесійнішим агентам - агенту 001 "Наташа" і 002 "Юля". дані агенти знають всі єдиноборства, володіють всіма видами зброї, водять всі види транспортних засобів і п"ють всі види алкогольних напоїв. 7 лютого о 24.00 агенти розпочали виконання операції, яка пройшла успішно. Ядерні установки деактивовано, Боріс та Іван - ліквідовані. Агент 001 "Наташа" була поранена, але агент 002 "Юля" винесла її на свої плечах в безпечну зону. У звязку із тим що операція набула розголосу в суспільстві (місцеві бачили вибухи на території дачі і наших агентів на місці подій) було розроблену легенду яку активно поширили серед ЗМІ, мовляв: "ми з юлькою сиділи випивали в ресторані, тут до нас підсіли два мажори, ну ми з ними ше бухнули. Ті кажуть паєхалі до нас на дачу - попаримось в сауні, піваса з раками попєм ну і ше коє-чєго. Ну ми паєхалі в Хрінники. жахнули ще там. Тут ці казли почали приставать, ну ми з Юлькою кажем Альо, притормозі красавчік, ми сьодні не в настроєнії! а ті почали бикувать, ну я одного послала, а він мені в морду заїхав, і давай ногами копать. Ну ми карочє з Юлькой сумочкі в рукі і убєгать. таксішку визвали і дамой. Отак всьо і було" Зараз агент 001 "наташа" знаходиться на лікуванні. прошу за проявлену мужність і професіоналізм представити агента 001 до найвищої нагороди"
-=Комуняка=- Показати IP 16 Лютого 2011 12:13
Не смішіть! Юлька щоб слово сказала? ХА! Вона без московки, вибачте, і в туалет не сходить сама)))
Массад - Бонду Показати IP 16 Лютого 2011 17:30
Ша, Бонд! За розсекречення таємної інформації загрожує жорстоке покарання - від 5-10 років виправних робіт на Аверсі з конфіскацією! А агент 001 уже отримала підвищення і відучора вона агент 002. Чекає нових супер-завдань!
Юстас до Массад - Бонду Показати IP 17 Лютого 2011 10:17
Агент 001 тепер став агентом 69!
)))) Показати IP 16 Лютого 2011 19:04
це точно)))))Циплючка нічо і не скаже!
шеф редактору Показати IP 18 Лютого 2011 14:23
соромітниці(не хочу писати назву професії яку поважаю) не варто думати що навколо вас живуть одні дурні
Світлана Богданівна Показати IP 18 Лютого 2011 18:49
Наталю! Радій своєму квітню та травню, а твій серпень ще прийде! А ті "писаки" - "соромітниці" в чужих очах бачать пилинку, а в своїх і колоду не помічають. Але, як правило, яка головонька, така й розмовонька. Розумна людина нікого брудом обливати не буде. А тут зібрався такий "рівень", що більше ніж те, що написати на "заборі" - не може.Що зробиш -патологія.А бруд обов'язково рано чи пізно повернеться, відіб'ється в тих душах, що його послали! Будь вища за тих "писак"
капець! Показати IP 21 Лютого 2011 13:30
...сподобалось останнє речення "Будь вища за тих "писак"..., про що ви говорите!!! хто, Московка??? тоді Ви її просто не знаєте або п"єте в одній компанії! ...просто в шоці від коментарів на захист особи пані Наталії
))))))) Показати IP 21 Лютого 2011 13:33
ото якраз і справджується те, що бруд повертаються туди, звідки і виходить. хіба ж не очевидно?
соня Показати IP 25 Лютого 2011 20:53
Біда в тому , що не краплі співчуття лише споба ще більше втоптати в бруд , спробувати зламати і принизити . Не хочеться думати , що може трапитися щось подібне з нашими близькими , що чекати допомоги чи насмішки?
Маринка Показати IP 20 Березня 2011 18:49
справа не у тому чи ти (Ви) журналіст чи ні... Без різниці яка в тебе професія: сам факт полягає у тому, що побили жінку..., хай за це і відповідають! Без різниці ХТО ЦЕ, всі знаємо нашу міліцію,як вона перевіряє вул., як вона штрафує "чесно", як "чесно та віддано" захищає громадян, тут ніхто вже і не сумнівається у "чесності" цих людей-це їхня справа, всім нам відповідати за свої вчинки,всім і мерам, і президентам,і двірникам..., не нам їх судити-вирішили так, хай так і буде, проте на все свій час,не їм "попаде" за їхні вчинки, а що ще гірше-так їхній жінці чи чоловіку, дитині..., Бог все бачить! Просто аморальність цієї справи в тому, ЩО ПІДНЯЛИ РУКУ НА ЖІНКУ і не "Смішно" підняли..., -це приклад для наслідування того,що так НЕ МОЖНА РОБИТИ, вона не маленька, навіть якщо і поїхала туди-це ОСОБИСТА СПРАВА КОЖНОЇ ЛЮДИНИ, КОЖНОЇ, НЕ НАМ ЦЕ СУДИТИ,не нам...ми ніхто,щоб судити людей, якби хтось з нас попав у таку ситуацію не дай Боже... тоді б ми задумалися як це образливо,а тим більше, коли ти жінка!!! Не одружена?!ТО Й ЩО З ТОГО?! Всі не одружуються, люди розводяться, одружуються-це норм., це життя! Але суть полягає у тому, що навіть у нас,в Луцьку "Папікам" все можна!!! хіба це справедливо?! А де та справедливість...,отож дівчта... мотайте на вус..., не робіть подібним чином, я не кажу "будьте монашками", але але обережно дивіться з ким ви товаришуєте, знайомитеся,а тим більше сідаєте у машину... А пані побажаю лише швидкого одужання, Божожї помічі, послідовності у своїх вчинках та мудрих жіночих рішень! А якщо навіть міліція визнає так,що це не "буде на користь" луцької журналістки, то Ви не переживайте, не хвилюйтеся, все ще буде... А Ви замість того,щоб полеміку цю лити побажали одужання людині, БО ПЕРШ ЗА ВСЕ-ЦЕ ЛЮДИНА, ЖІНКА, майб. МАТИ, ПРОДОВЖЕННЯ РОДУ..., а мужик завжди буде сильнішим за жінку... Це йому не додає "лицарства", розуму чи ще чогось позитивного,А навпаки... Отож чоловіки не робіть такого НІКОЛИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus