USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертельна ДТП у Рованцях: за кермом BMW був 26-річний лучанин

12 Січня 2018 10:41
Учора, 11 січня, ввечері на автодорозі в селі Рованці Луцького району легковик «BMW» врізався в автобус «MAN». Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, ще одна особа травмувалася. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, інформують у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

За кермом легковика перебував 26-річний лучанин. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом «MAN», під керуванням 59-річного жителя Луцького району.

Внаслідок ДТП водій та 26-річний пасажир легковика загинули на місці. Ще один пасажир «BMW», 27-річний лучанин, отримав тілесні ушкодження. Після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus