USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Смертоносна інфекція впритул наблизилась до України

10 Червня 2011 15:40
Кишкову інфекцію E.coli, спалах якої спричинив паніку в Європі, виявили всього у 100 кілометрах від кордонів України – в словацькому місті Кошице.

В середу, 8 червня, в університетській лікарні Кошице медики підтвердили наявність бактерій E.coli у 25-річного чоловіка, повідомляє ТСН з посиланням на газету "Сегодня".

Хворий у важкому стані був перевезений з лікарні міста Прешов, де йому був поставлений діагноз гемолітичний уремічний синдром.

За даними ЗМІ, в Словаччині в останні дні значно знизилися продажі овочів через побоювання населення, посилена перевірка імпортної сільськогосподарської продукції. Деякі постачальники значно знизили ціни на овочі.

Як повідомлялося, в Німеччині кількість померлих від зараження кишковою паличкою E.coli зросло до 29 осіб. Ще одна людина померла в Швеції. Число тих, хто заразився кишковою паличкою E.coli складає майже 3 тис. людей.

Джерело зараження хвороботворним штамом E.coli доки не встановлено.

Зазначимо, що випадок зараження небезпечним штамом бактерії E.сoli днями був зафіксований у Польщі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
D Показати IP 10 Червня 2011 18:06
Таміфлю?
Юлія Показати IP 11 Червня 2011 22:17
Є прислів*я таке: "Що руському добре, німцю - смерть". Наші, мабуть, просто швидконастьово побігають, а от бідаки-європейці... Шкода їх.
Книгарський Показати IP 13 Червня 2011 00:07
замовлення чергової фармацевтичної імперії. Скоро наш уряд закуплятиме якийсь дорогий спецпрепарат проти хвороби. О відкатять собі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus