USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сморід у Ківерцях – проблема самих місцевих жителів, - влада

19 Жовтня 2016 09:14
Каналізаційні нечистоти течуть просто під вікнами будинків мешканців волинського райцентру – Ківерці. Місцеві жителі задихаються через сморід. Перед виборами туди навіть труби привозили, аби забетонувати смердючу річку. Та роботи так і не почалися. Скільки коштує свіже повітря у Ківерцях – детальніше у сюжеті «Подробиць» на телеканалі «Україна».

Вулицю Довбуша місцеві жителі оминають. Усе через нестерпний сморід. От тільки тутешнім діватися нікуди.

Місцевий мешканець Володимир розповідає, що як на вулиці спека, то дуже чути сморід. Коли ж на вулиці прохолодніше – менше, але все одно, повітря довкола має неприємний запах.

Проблема у зливних каналах. Нечистоти з кількох вулиць течуть просто під вікнами будинків. Така річка не просто смердить, але й небезпечна.

Дмитро Демчук розповідає, що якось у річку впала 4-річна дитина. Вона порпалася у тій багнюці доки її, на щастя, не помітили дорослі й допомогли врятуватися.

В усьому винні самі мешканці – запевняють у Ківерцівській міськраді. Мовляв, проблема у хаотичній забудові приватного сектора. За останні кілька років тут з’явилося стільки нових будинків, що каналізація просто не витримує навантаження.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, проблема з каналізацією у Ківерцях не нова. Відходи міста течуть ще й навколишніми полями, лісами і в результаті впадають у річку Стир. Місцева влада не вирішує цієї проблеми.

Крім того, нещодавно стічний рів Ківерець, який знаходиться на окраїні міста, наповнився водою яскраво червоного кольору та віддає різким неприємним запахом. Місцеві жителі кажуть, що до рову зливають відходи діяльності фермерського господарства «Золота нива», а мер міста закриває на це очі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ківерці Показати IP 19 Жовтня 2016 10:48
Так,дійсно люди винні,що не роблять навіть вигрібних ям,а скидають нечистоти прямо в меліоративні канали.Але що зробив Жгутов за дві каденції головування?Може десь сильно домагався виділення коштів на такі нагальні проблеми як каналізування 16 тисячного міста.Тільки хай не розказує за вул.Незалежності і Сагайдачного,бо це не його заслуга а райадміністрації.
Экофiтконтроль Показати IP 19 Жовтня 2016 10:52
Смердять свiдомi

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus