USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Сотні людей громили вулиці Мадрида через загибель сенегальця

16 Березня 2018 13:25
Через загибель вуличного торговця сенегальського походження у Мадриді спалахнули вуличні протести.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на El Pais.

Протести прокотилися вулицями мадридського району Лавапієс між 21.00 та 1.30 в ніч на п’ятницю.

Близько 200 людей вийшли на вулиці з гаслами "Соціальна, а не поліцейська держава", "Поліція – вбивці!", "Геть поліцію з Мадрида!".

Заворушення поширилися на весь район. Протестувальники громили автобусні зупинки, відділення банків, автомобілі, підпалювали контейнери зі сміттям.

Правоохоронці застосували проти порушників порядку гумові кулі.

В результаті заворушень затримали шість осіб, серед них – один неповнолітній. Надзвичайні служби Мадрида повідомили, що за медичною допомогою звернулися щонайменше 19 осіб. Незначні поранення отримали 10 правоохоронців.

Причиною заворушень стала смерть від серцевої недостатності вуличного торгівця Маме Мбае, який 14 років тому приїхав з Сенегалу і проживав в Іспанії нелегально. Очевидці і колеги померлого стверджують, що у його загибелі винні поліцейські, які влаштували переслідування торговця.

Поліція обіцяє провести детальне розслідування інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Че Показати IP 16 Березня 2018 14:24
От в тому і різниця між Еуропою та нашим болотом: маленький шухер - одразу реакція. А нас можна знищувати роками і тисячами, цілеспрямовано робити життя нестерпним цілому ряду поколінь. В результаті цих знущань - мирний протест за європейські цінності. Тільки не кажіть, що це неналежна поведінка "чорних" мігрантів. Нема чого з них приклад брати. Білі в Європі теж уміють за себе постояти, де треба навіть з кулаками. А нам не можна, бо путін нападе...
Українець Показати IP 16 Березня 2018 17:55
Все вірно, нелегалів геть в Африку на їхні пальми. Нема чого до цивілізованих країн пхатись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus