USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мужню льотчицю незабаром звільнять з полону терористів

23 Червня 2014 11:08
Звільнення льотчиці Надії Савченко, яка разом з іншими солдатами потрапила у засідку біля міста Щастя, має відбутися "найближчим часом". Бойовики вимагають за жінку своїх поплічників, захоплених українськими військовими, - повідомляє ТСН.

Долею жінки-офіцера, яка опинилася у заручниках сепаратистів, перейнялися сотні тисяч українців. Відео допиту Надії Савченко набрало майже 400 тисяч переглядів за 3 дні. На відео жінка мужньо відповідає терористам, що воює проти російських окупантів за територіальну цілісність України. Полонянка на допиті не видала терористам інформації про розташування українських військових на Донбасі.



Терористи вважають Савченко досвідченим снайпером. Їй 33 роки, з них останні 10 вона служить в українській армії, воювала навіть в Іраку.

На Луганщині Надія була добровольцем - воювала у складі батальйону "Айдар" та майже місяць обороняла Україну на рівні з чоловіками.

Нагадаємо, 14 червня, сили АТО, батальйон територіальної оборони "Айдар", серед яких є близько 50 волинян, за підтримки авіації після багатогодинного бою звільнили від бойовиків місто Щастя Луганської області.

Під час бою розгромлена велика банда терористів "Баті". Ватажок банди захоплений в полон. Також силовикам вдалося захопити велику кількість зброї, у тому числі гранатомети. В ході операції двоє військовослужбовців були поранені.

У Міноборони запевняють, що героїчну льотчицю Надію Савченко звільнять з полону терористів найближчими днями. Про це заявив керівник управління преси Міноборони Богдан Сенник.

У більшості йде питання щодо обміну. Міністр опікується усіма питаннями особисто. Щойно був у нього на нараді. У нього на столі лежить одна з папок по Надії Савченко. Звільнення має бути найближчим часом", - заявив Сенник.

При цьому у Міноборони не кажуть, як і на кого обмінюватимуть полонену жінку-офіцера – це таємниця, допоки триває війна.

Раніше терористи вимагали за її звільнення свободи для чотирьох своїх бойовиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
українець Показати IP 23 Червня 2014 11:21
точнише буде- обміняють на полонених сепарптистів
пан Показати IP 23 Червня 2014 15:28
Щось темнять.
Mich Показати IP 23 Червня 2014 21:31
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus