USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Стало відомо, як луцька порностудія легалізовувала прибутки

15 Липня 2010 13:32
Співробітники Служби безпеки України виявили та припинили схему легалізації доходів отриманих власниками порностудії, яку у лютому «накрили» у Луцьку
Про це з посиланням на Дзеркало Полісся пише ВІП .

Нагадаємо, що СБУ та міліція у лютому 2010 року арештували банду , яка в Луцьку виготовляла та розповсюджувала через мережу інтернет порнографічні фото і відеопродукцію. Слідчі встановили, що до порностудії причетні громадянин Німеччини та місцева жителька – директор одного з модельних агентств.
СБУ стосовно організаторів порностудії - громадянина Німеччини та директора одного з місцевих модельних агентств порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 28, частиною 3 статті 301 (виготовлення, збут та розповсюдження порнографічної продукції вчинене організованою групою осіб) та частиною 3 статті 149 (торгівля людьми вчинена організованою групою осіб) Кримінального кодексу України.
Кошти, які платили клієнти порностудії, 2 євро за хвилину, надходили на рахунок німецької фірми, що була спеціально створена громадянином Німеччини для акумуляції прибутків. Він же, за домовленістю з директоркою луцького модельного агентства, передавав їй переказом до України частину зароблених коштів. Для легалізації прибутків, у відділенні одного з українських банків, за її дорученням було відкрито картковий рахунок. Протягом трьох місяців через цей рахунок було «відмито» близько 16 тисяч євро.
У червні СБУ стосовно організаторів цієї схеми порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом, вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 15 Липня 2010 16:56
Порнуху не докажут, такого добра на телеканалах валом. А вот торговлю и отмывание, это вполне возможно.
Сміхота Показати IP 15 Липня 2010 23:53
Оце так сума - 16тис. євро за три місяці! Можна порівняти з одним натиском копки системи Рада у ВР за потрібний законопроект у першому читанні...
Богдана Показати IP 16 Липня 2010 00:13
Агов Прес-служба Ви що знову лоханулись чи то у вас в СБУ-Ууу всі такі грамотні??? 12 лютого ви заявляли що тільки дівчат було 11 отримували від 1000 евриків і того один місяць (тільки дівки) 11000 Евр. 3 місяці 33000 евр. пляс доходи громадянки та німця. А зараз виходить всьго 16000. Міша то коли ви брехали тоді (щоб показати вагу затримання) чи зараз (бо отримали відкат) а???
VSC до Богдана Показати IP 16 Липня 2010 09:53
Запятые кто будет ставить? С арифметикой повезло, а с языком не очень?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus