USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький госпіталь отримає німецьку «швидку». ОНОВЛЕНО

15 Вересня 2014 16:31
Стало відомо, як поділять швидкі, які привезли волиняни з Європи.

Учасники автопробігу «Збережи Україну – Врятуй Європу» привезли з собою три карети «швидкої допомоги». О 16.30 вони мають прибути на АЗС ОККО на вулиці Рівненській.

Про це стало відомо під час прес-конференції учасників акції сьогодні, 15 вересня.

Нагадаємо, волиняни вирушили автопробігом країнами Європи: Німеччиною та Польщею.

Активісти Волинської Самооборони Майдану за підтримки Луцької міської ради, Волинської обласної ради, Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, спілки «Мости в Україну» разом із небайдужими волонтерами відправилиcя у автопробіг Польщею та Німеччиною «Допоможи Україні - захисти Європу». Його метою було привернути увагу європейців щодо проблем в Україні, знайти можливості для допомоги постраждалим та налагодити співпрацю із українськими та міжнародними організаціями в питаннях надання інформаційної та благодійної допомоги.

Окрім коштів, теплих речей, кровоспинних препаратів, активісти привезли ще й медичний транспорт. Три карети «швидкої» для громади Луцька передала Спілка «Мости в Україну». Її очолює почесний житель Волині Карл-Герман Крог. Зі слів активістів, дві «швидкі» передадуть до лікарень Луцька. А одну з них - для Луцького військового госпіталю.

До слова, найважливіша потреба Луцького гарнізонного госпіталю – рентген-установка вартістю приблизно 1,4 мільйона гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ххх Показати IP 15 Вересня 2014 16:37
для чого лыкарням????
читати вмієш? до ххх Показати IP 15 Вересня 2014 16:43
"передали для громади Луцька" - є призначення цільове.
Знайка Показати IP 16 Вересня 2014 09:40
Автомобілі гарні, одне не добре, що розмитнюватимуть їх мінімум 3 місяці. Робитиме це, до речі, фонд Сергія Мартиняка "Європейський вектор", бо у них найбільший досвід, адже 5 автомобілів з Німеччини вже обслуговують мешканців округу № 20.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus