USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Студент, якого затримали за продаж краденого фотоапарата, заперечує свою провину

11 Січня 2017 18:24
Неприємний інцидент трапився з Романом Лукашуком, який купив фотоапарат на ринку, втім, виявилося, що він крадений. Принаймні так стверджує сам Роман. З його слів, коли ж він вирішив продати техніку – хлопця затримала поліція та назвала «зловмисником». За наклеп чоловік звернувся в прокуратуру.

Нагадаємо, 4-го січня прес-служба патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook повідомила про детективну історію, де людина, у якої ймовірно вкрали фотоапарат, змогла знайти втрачене майно.

"Близько 15-ї години патрульні проїжджали біля одного з торгових центрів Луцька. Їх зупинив молодий чоловік та розказав наступне: нещодавно на одному з інтернет-аукціонів він побачив оголошення про продаж фотоапарату, який у нього вкрали. Чоловік відразу сконтактував з продавцем та домовився про зустріч, ніби для того, щоб купити цей фотоапарат. Патрульні непомітно наблизилися та перекрили зловмиснику шляхи відступу, та відразу затримали його. Згодом заявника та підозрюваного доставили у Луцький відділок поліції для з’ясування обставин справи", - йдеться у дописі.
Втім, у редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернувся затриманий Роман Лукашук та запевняє, що це наклеп і просить спростувати інформацію.

«На поліцейських, які опублікували дану статтю, вже «вісить» заява в прокуратурі за наклеп. Це я зображений на фото і там дуже легко впізнати мене. Тому надаю Вам всі потрібні матеріали справи і хочу спростування цієї історії», - розповідає пан Роман.

З його слів, фотоапарат купив на Варшавському ринку у приватного підприємця Олександра Романюка за 6000 гривень марки Nikon D700 чорного кольору в спеціальній сумці.

«Документів на фотоапарат не було. Після користування ним, виявилося, що ця техніка мені не потрібна й 03.01.2017-го року я виклав оголошення про продаж на «Оіл ікс» за 8800 гривень. Наступного дня мені відповів невідомий чоловік та ми домовилися про зустріч.

Із цим чоловіком ми домовились зустрітись в Луцьку, в приміщенні ТРЦ «ПортСіті» близько 15 години. Я зустрівся із незнайомим чоловіком, зі слів якого стало відомо, що фотоапарат, який я продавав через інтернет, належить йому. При цьому, він повідомив, що 13.12.2016 року фотоапарат викрали з приміщення його квартири та показав мені документи, де збігався серійний номер. Далі ми поїхали в поліцію», - йдеться в поясненні Романа поліцейським. Прибувши в міськвідділ, Роман Лукашук добровільно дав фотоапарат для вилучення.

Чоловік вважає, що дії поліцейських протиправні, адже принижують його честь та гідність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
дідо Показати IP 11 Січня 2017 18:48
А що говорить підприємець Олександ Романюк?
не Андрій Показати IP 11 Січня 2017 19:32
А наш Роман то білий і пухнастий, він не знав що ціна на такі фотоапарати починається від 10 000 грн, а тут пропонують за пів ціни але без документів. Зрозуміти що він крадений розуму не хватило, але писати заяви, бігати "відмивати свою репутацію" чи накинути ще дві штуки і втюхати черговому лоху - мізки є. Харять такі хитрови*бані персонажі, знає що робить неправильно, знає що фотік крадений - навіщо навіть в руки його брати? А коли взяли за сраку - включає дурачка, він взагалі тут ніпричому, слово репутація згадав. Я б на місці правоохоронців довів справу до кінця і за скупку/перепродаж краденого як мінімум умовного терміну добивався.
пОдумав Показати IP 11 Січня 2017 20:40
Не Андрій, чи як вас там. ви знаєте що зараз є досить велика к-сть людей,що вимушені вести заробіток путем купівлі-продажу певної техніки.речей та ін. Хлопець купив фотоапарат, дано ж дані в кого здійснювалась покупка і родавець не відмовляється від того,що саме він продав фотоапарат так званому Романові. Отже, в першу чергу справа переходить до того ж підприємця що здійнив продаж. В даній итуації Роман справді є потерпілим,адже спершу він вклав свої гроші а дану покупку, потім ж вирішив його перепродати.Тим більше після новорічних свят багато кому потрібні гроші. Хто б купував крадене,знаючи про це? так само і той підприємець.Він ж не поїхав у Рівне щоб викрасти фотоапарат і продати його у луцьку? Харять такі що строять з себе умних як ви,не Андріє,а хлопець робить правильно, адже є безліч таких випадків, і в цьому патрульна поліція перед тим як розібратись і довести справу до кінця зі слідчим одразу пише наклеп на студента. Бо патруль діла більше немає як сидіти і писати статті зі своїми здогадками. Хай звертається до суду за наклеп і те що хлопця опозорили.
Читач до пОдумав Показати IP 11 Січня 2017 22:18
Чек має про купівлю? Може він сам вкрав, а тепер валить на підприємця?
не Андрій до пОдумав Показати IP 11 Січня 2017 22:40
Я незнаю як до вас звертатись, звернусь як ви до мене "ЧИ ЯК ВАС ТАМ". Ні про який заробіток, про який ви тут (хоча ні, який ВИ, ТИ!) про який ти тут розказуєш мови взагалі нема, він такого неговорив і в поясненнях такого немає- непридумуй. Його не насторожило відсутність документів ( на таку техніку вони як правило повинніі бути наявні) ненасторожила ціна в 2-3 рази нижча за ринкову, ненасторожило місце купівлі - з рук на ринку без чеків і гарантій? Треба бути повним ідіотом щоб таке купити, але ж "ідіот" вміє писати заяви в прокуратуру, вміє себе піднести жертвою обмана... то може він і не ідіот? може він з нас хоче зробити дурачків? "ЧИ ЯК ВАС ТАМ", ти наївний дурачок а?
ВВ до не Андрій Показати IP 12 Січня 2017 09:08
Згоден з вами на всі сто % До речі таких Романі по блотному ( баригами) називають , тому Роман барига , попав на бабло. PS. Умовний термін це саме те на що він заслуговує.
Жорж Показати IP 11 Січня 2017 20:46
Купив за 6тисяч . На Варшавці.Поліція не дивиться що на варшавці у багатьох контейнерах є безліч техніки без документів?якшо їм немає чим зайнятись то хай пройдуться.зроблять так звані їхні спец операції з так званими таємними покупцями. і тоді огого скільки пишіть. а тут один випадок , і з мухи слона роздули.
Українець! Показати IP 11 Січня 2017 20:59
Вори пагані. Потрібний закон як колись в німців що руки відрубували.
дибли Показати IP 11 Січня 2017 21:08
Я не розумію,скільки тут вибачте будьласка пр*дурків розвелось і там в тій патрульній працює, що звинувачують студента а не власне підприємця, в якого купили даний фотоапарат. Залийте сюди фото підприємця,назвіть також злодієм, а не хлопця крайнім зробили. на патруль наш подати до суду за надання інформації неправдивої і за наклеп на студента. Ваш підприємець сказав,що да,купили фотоапарат у нього. Так що це за показові виступи патрулю,поставили щоб галочку що ви різною х*рньою займаєтесь? тепер все має перейти до власне-підприємця. оце патруль називається. що зупиниш на вулиці ні законів не знає, ні бійку зупинити не можуть.а лише їхати в маршрутці і матюкатись на всю.
відповідь до Не Андр Показати IP 11 Січня 2017 21:10
Ви впевнені шо хлопець знав що фотик-крадений? чи думаєте він такий тупар*лий шоб після його на ОЛХ виставляти? людина,в якої викрали певно сама в шоці що якийсь дурачок крадене на ОЛХ виставив.
не Андрій до відповідь до Не Андр Показати IP 11 Січня 2017 22:24
подивись на OLX скільки коштує такий фотік б/у, в 2-3 рази дорожчий. Роман жеж шукав для себе фотоапарат, він знайшов його у підприємця, обдивився чи працює, подивився на олх скільки коштує подібний - щоб не лоханутися і побачивши таку халяву відразу його взяв, а те що без документів то неважливо. І продавець і покупець чудово знали що він крадений, тільки в продавця хватило розуму в інтернеті ним не світити бо знає що шукати в першу чергу будуть там. Але наш розумник прочекавши пару місяців подумав що все стихло і фотіка мабуть вже нешукають, то чому б швиденько неспихнути його якомусь лох*ві (по ціні на декілька тисяч нижчої за аналоги). Але "нефортануло". Ну і саме більше кричить "Дєржи вора" знаєш хто?
Лучанин до не Андрій Показати IP 11 Січня 2017 23:29
Чи я щось не розумію, чи не пройшло навіть і місяця!!!! А чи не взмові студент з ПП, що на ринку, задля власного прикриття того факту, що даний апарат придбали знаючи, що він крадений... Можливо нашій "поліції" варто більше уваги приділити парочці ПП - студент????
це часом не той Показати IP 11 Січня 2017 21:49
підпріемець якому беркутня та деякі колишні мус*ра крадену технику зносили а за це кришували
відповідь до Не Андр Показати IP 11 Січня 2017 23:15
знаєте, не судіть усіх по собі.. а й справді, тримай злодія більше кричать той, хто сам злодій. та й і думка приходить, що вас ця репліка більше всіх стосується. Цікаво,де ж в нас на варшавці продавці кажуть покупцям що товар крадений. ок,може й хлопець тупий, що купив без документів. але робити через це з нього злодія непотрібно
Андрі Показати IP 11 Січня 2017 23:17
дєржи вора кричить вор а хто в нас тут найбільше кричить? саме ви.Не андрій
василь до Не Андрія Показати IP 11 Січня 2017 23:22
Що ж в тебе так ср*ка горить з приводу цього випадку. що й спраді наче фразочка яку ти про злодіїв написав і реально тебе стосується.. ти так пишеш наче 100% впевнений шо пацан вкрав або хочеш зробити шоб усі так подумали. може спецом так робиш бо знаєш і підприємця і справжніх злодіїв.
не Андрій до василь до Не Андрія Показати IP 11 Січня 2017 23:51
василь я боюсь з вами спорити і вашими двома колегами, які написали повідомлення з різницею в часі 2-5 хв, і однаковим за смисловим змістом (цікаво було б на ІР глянути) боюсь бо по вашим словам я намагаюсь приплісти крадіжку комусь із "героїв" статті, плюс я ще й знайомий із крадіми....ну та Бог з вами, хай буде. Та Вже якщо хочете перейти на особистості, то напишіть що я автор статті і спеціально тут розвожу срач щоб підняти рейтинг статті, через яким власне і отримаю збільшений гонорар, або ж я хочу показати потенційним "відмивачам своєї репутації" що робити це через жовтопресне видання незовсім розумно, так як в коментарях обіллють брудом ще більше - це більш імовірніше виглядає
коля до не Андрій Показати IP 12 Січня 2017 10:29
теж мені, вичислятель по айпі))) клоун
А от і не клоун до коля Показати IP 12 Січня 2017 15:36
Елементарно, Ватсон...
юля Показати IP 11 Січня 2017 23:25
патруль, а де свідчення підприємця? чи вже забили на ситуацію?
до не Анддрій Показати IP 11 Січня 2017 23:58
Чому ви пишете що прочекав пару місяців і тоді вирішив продавати?звідки інформація? в заяві написано всього лиш про три тижні. і тиждень провисіло на ОЛХ. тобто з моменту покупки до продажу пройшло 2 тижні а не кілька місяців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus