USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі патрульні затримали знахабнілого крадія

4 Січня 2017 22:02
Лучанин звернувся до поліцейських з проханням затримати крадія, якого сам "вирахував" - повідомляє прес-служба патрульних на своїй сторінці у Facebook.

"Близько 15-ї години патрульні проїжджали біля одного з торгових центрів Луцька. Їх зупинив молодий чоловік та розказав наступне: нещодавно на одному з інтернет-аукціонів він побачив оголошення про продаж фотоапарату, який у нього вкрали. Чоловік відразу сконтактував з продавцем та домовився про зустріч, ніби для того, щоб купити цей фотоапарат.

Зустріч мала відбутися на другому поверсі торгового центру, і чоловік-власник фотоапарату попросив патрульних допомогти йому затримати зловмисника.

Поки заявник відволікав увагу підозрюваного, патрульні непомітно наблизилися та перекрили зловмиснику шляхи відступу, та відразу затримали його. Згодом заявника та підозрюваного доставили у Луцький відділок поліції для з’ясування обставин справи", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 4 Січня 2017 22:12
Браво! Старі б навіть таким і не займались. За Вами майбутнє!
дід до Лучанин Показати IP 4 Січня 2017 22:43
від чого тут браво, кого люди привели і їм затримали це вони і зробили, а про 4 грабежі перед новим роком за один вечір чому ніхто не звітує, і що було зроблено патрульними по гарчим слідам ? Вуличні злочини це їхня безпосередня робота, тільки тут тиша, хтож про таке напише.
Анонім до Лучанин Показати IP 4 Січня 2017 23:54
НУ де ж там старим спецам з вертикальним взльотом займатись якимось там грабежем. їм було цікавіше кришувати циганський наркобізнес або ще який крупняк
Andrew Показати IP 4 Січня 2017 22:41
А далі що виявилося?
123 Показати IP 5 Січня 2017 08:11
Не звітують, бо про поліцаї або добре, або ніяк. Політика така
ІГор Показати IP 5 Січня 2017 08:21
Мда, наша поліція як мавпа з гранатою, женеться тільки за славою, все було не так як в описі, так званий знахабнілий крадій виявився жертвою, ніхто нікого не відволікав поки патрульні хвилин 20 гуляли по портсіті, а з власником у якого даний фотопарат вкрали, поговорорили і ніяких проблем не було, наголошу ще на тому що так званий крадій... Співпрацював з патрульними, хоч тепер бачу що не потрібно було, одним слово чую дзвін, але не знаю де він
Ігор Показати IP 5 Січня 2017 08:28
По цій справі ситуація виявилася така, що фотопарат був куплений на варшавському ринку у Луцьку, після чого покористувалися і не сподобався, вирішив продати, найшовся покупець, з Рівного, він приїхав, сказав що даний фотопарат було викрадено у нього у місті Рівному 13 грудня 2016 року під час взлому квартири, ніхто нічого не заперечував, були визвані патрульні для супроводу складенні всіх потрібних актів, при цьому їх довго чекали, після чого виїзджаючи з парковки патрульна машина чуть не зачипила машину яка стояла на паркоці, а потім виїзджаючи на дорогу нагло підрізала водія автомобіля BMW X5, після чого всі прибули в райвідділ поліції, для з'ясування подальших обставин, після чого виявилося що так званий крадій це жертва, булу все оформлено в відповідному вигляді і все передано до Рівного
Торі до Ігор Показати IP 5 Січня 2017 09:18
Дякую, що розставили всі крапки над "і", бо стаття якась дивна - ні початку, ні кінця...
ВВ Показати IP 5 Січня 2017 09:13
Якщо коментарі вірні, то на такі новини можна скаржитися. Ви просто опозорили людину.
Иван Показати IP 5 Січня 2017 09:40
Воровство ещё доказать надо, а вот по поводу реализации краденного - так этим сейчас официально ломбарды занимаются.
Джек Показати IP 5 Січня 2017 10:42
ЯК ЦЕ ВІН ПОНЯВ ПО ФОТО В ІНТЕРНЕТІ ШО ЦЕ ЙОГО ФОТІК?ТАКІХ ФОТІКІВ МІЛІОН!ЧИ ПО РОДІМЦІ НА ЖОПІ??? ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ-ОГОЛОСІТЬ НО ПОТІМ ЧИМ ЦЕ ВСЕ КІНЧИЛОСЬ!РАЗ ВИ ТАК ЛЮБИТЕ ПІАРИТИ НАШУ ПОЛІЦІЮ
л Показати IP 5 Січня 2017 10:53
Перед тим як їх, (піліцію) піарити, з"ясуйте всі обставини і не дуріть простих людей!!!!!!
Громадянин Показати IP 5 Січня 2017 12:27
Браво. "Поліцаїв" чекає заява за наклеп! Оскільки "знахабнілий крадій" така ж жертва. І "знахабнілий крадій" і позивач сиділи й чекали "бравих" борців з криміналом поки ті нарешті приділять їм увагу і в підсумку маємо цілу операцію з перекриттям ТЦ))))
Олесь Показати IP 5 Січня 2017 12:52
Капєц,розкриття року.Нащо про такі подвигі писати,всі розуміють що таку грандіозну операцію,навіть,прості студенти могли б провернути)))!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus