USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Студентка влаштувала перегони з даішниками. ВІДЕО

20 Травня 2011 09:44
На Волині працівники ДАІ затримали автомобіль «Форд», який в межах населеного пункту їхав зі швидкістю 90 кілометрів за годину: за його кермом виявилася нетвереза студентка медичного коледжу.
Автомобіль до всього іншого ще й перетинав суцільну смугу, – повідомляє НТН.
Вже на заміській трасі автоінспектори мчали за порушником із увімкненими сиренами. Водію наказують зупинитися. Але вимогам ДАІ той підкоряється лише з третьої спроби.
На запитання правоохоронця, чому не зупинилася, жінка-водій відповіла, що не бачила ДАІшників.
«Перевіривши вміст алкоголю в крові відповідним прибором, було встановлено, що нуль п'ять проміле присутнє. Жінка себе вела трошки неадекватно», – розповів старший інспектор сектору УДАІ Волинської області Олександр Паламарчук.
Причину зупинки горе-кермувальниця «Форда» Наталія не зрозуміла і через дві години перебування у відділку.
«Ну так, як ДАІ сказало, то я порушила правила дорожнього руху. Сказали, що переїхала через сполошну. Але так як ці козли їздять медленно, з ними так і треба поступати», – прокоментувала вона свою поведінку.
На порушницю склади одразу три адмінпротоколи
«Склали на неї адмінпротокол за порушення правил обгону, склали протокол за те, що не зупинилася на вимогу ДАІ і склали протокол за керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння. Штрафи за порушення обгону – це мінімум 425 гривень, а по керуванню в нетверезому стані – вирішуватиме суд. Чи позбавляти її керування, або ж буде платити штраф», – розповів Паламарчук.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лара Показати IP 20 Травня 2011 14:21
...на місці батьків, забрала б в дівчинки іграшку, якщо не має в голові кепелу - значить рано ще бавитись... понти в нинішній час не дешево обходяться...
Адвокат Показати IP 20 Травня 2011 15:32
Де вони таких Даішеиків знайшли! Так гарно говорять))) Певно до цього відео готувались рік)) і вчили на память слова))) А дівчина просто підставна))))
Max Freeman Показати IP 20 Травня 2011 16:42
Это теперь так оперативную сьемку снимают? Прям на месте и с участием главного героя? :)
небайдужа Показати IP 20 Травня 2011 19:47
молодці! так і треба робити, з фото та відеодокументацією. особливо на таких:як ці козли їздять медленно, з ними так і треба поступати», – прокоментувала вона свою поведінку.Кого ж вона козлами обізвала?!Чому?! Бо батьки так вчать!
бубу Показати IP 20 Травня 2011 21:07
А чому відео не повне? що там панянка ще цікавого розповідала? чи то все награно?! =/
mister Показати IP 20 Травня 2011 21:18
До чого тут "оперативную"? Ти Костю Стогнія передивився? Молодці,що затримали - ще й людям показали. Права у таких мажорів відбирати і все!!!!
Ета 5 Показати IP 20 Травня 2011 23:26
2 Max Freeman Ета 5
сліпа Показати IP 21 Травня 2011 09:54
вона не бачила бо п’яна була, пари в медичному прогулювала, так нас і лікувати буде..... (( сумно!
Семен Показати IP 23 Травня 2011 10:58
Вобще-то тест на трезвость незаконный, так как составляется при понятых, на видео понятых нет. И в результате, родители, спонсировавшие обуцение в коледже и даращие такан подарки, в суде все опротестуют, а на ментов наложат взискание.
Норман Показати IP 24 Травня 2011 09:56
Бо зараз ДАІшники напевно завжди з собою камери возять, щоб було чим доказати! Мене самого колись знімали коли я швидкість перевищив, але я спокійний був бо дійсно перевищив то вони відразу камеру забрали!
Вольдемар Показати IP 25 Травня 2011 07:38
Дуже вже награно все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus