USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Суд на Волині: фірму зареєстрували на адресу жінки без її відома

9 Травня 2013 18:30
Нещодавно волинянка звернулася до Ковельського міськрайонного суду Волинської області з позовом на ТзОВ «Медіта Тетяна, аби позбутися незаконно зареєстрованого на її адресу товариства, - повідомляє Під прицілом.

Жінка розповіла, що на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом, виданим ще у січні 2008-ого року та зареєстрованим в реєстрі, вона є власником квартири, в яку в грудні 2012-ого року прийшли працівники відділу податкової міліції Ковельської ОДПІ, мовляв, з обстеженням юридичної адреси ТзОВ «Медіта Тетяна».

Спочатку жінка не зрозуміла, в чому справа, адже вона не мала жодного відношення до ТзОВ «Медіа Тетяна».
Проте під час обстеження податківці повідомили жінці, що за адресою квартири, в якій наразі вона проживає та яка по закону належить їй, зареєстрували ще підприємство - ТзОВ «Медіта Тетяна».

За словами позивача, з нею не укладалось жодних договірів оренди квартири та не надавалось будь-яких інших дозволів на реєстрацію чи перебування ТзОВ «Медіта Тетяна» у її квартирі, тобто, реєстрація товариства проведена без її відома та дозволу. Отож, жінка впевнена, що таку реєстрацію можна вважати незаконною.

Така ситуація, переконує, створює постійний дискомфорт та порушує права власності на квартиру, адже, на адресу, де проживає жінка, постійно надходить поштова кореспонденція для ТзОВ «Медіта Тетяна», яку вона відмовляється отримувати,
Відтак, на сьогодні ковельчанка все ж вирішила звернутися до суду, аби захистити своє право власності на житло, яке ТзОВ «Медіта Тетяна» порушило.
До зали суду жодна з сторін не з’явилися, проте суд вирішив, що розгляд справи можливий за відсутністю сторін, враховуючи те, що позивачка надіслала письмове клопотання, в якому повідомила про це. Що ж стосується сторони відповідача, то ті просто не з’явилися в зал судових засідань без поважної на те причини.

Відтак, враховуючи усі обставини суд вирішив задовольнити позовні вимоги жінки та зобов'язати товариство «Медіта Тетяна» та Державного реєстратора виконавчого комітету Ковельської міської ради усунути перешкоди у здійсненні права власності на належну їй квартиру, тобто змусив товариство «виписатися» з квартири, в якій незаконно зареєстрували фірму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus