USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Суд на Волині: за ґратами – вбивця жінки

28 Травня 2013 08:00
Луцький міськрайонний суд Волинської області засудив чоловіка, який вчинив низку грабежів та побив до смерті жінку.
Чоловік, перебуваючи в чужій квартирі, викрав мобільний телефон чим завдав постраждалій матеріальної шкоди в розмірі 320 гривень, - повідомляє «Під прицілом».

Окрім цього, зловмисник «випадково знайшов поблизу станції Несвіч Львівської залізниці поліетиленовий пакет, в якому знаходилось 29 марихуани, підібрав його, поклав до свого карману». Згодом чоловік, сівши на приміський потяг сполученням Стоянів - Ківерці, перевіз знайдений наркотичний засіб у Луцьк.

Однак обвинувачений помітив на пероні працівників міліції й злякавшись, що ті знайдуть в його кишені марихуану, заховав пакетик під сходи автомобільного мосту, що проходить над залізничними коліями. Проте чоловіку не пощастило і правоохоронці все-таки знайшли заховані наркотики.

Опісля злочинець, випивши алкоголю, пішов до своєї знайомої. Чоловік вдарив жінку в груди, після чого жінка впала, а злодій викрав 860 гривень та втік з місця злочину.

На цьому він не покинув своїх злочинних намірів і через деякий час повернувся до жінки, вибив двері ногою та почав бити її ногами по голові та тулубу.
Після того, коли жінка не могла вже чинити опору він вчергове забрав у неї 720 гривень.

Ще через деякий час зловмисник знову завітав до постраждалої, кілька раз вдарив кулаками по голові, через це жінка померла.

Під час судового засідання злочинець свою вину визнав повністю.
Луцький міськрайонний суд Волинської області визнав чоловіка винним і засудив зловмисника на 10 років позбавлення волі та приєднав невідбуту частину покарання за вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області у вигляді 5 місяців.
Тож обвинувачений отримав 10,5 року за ґратами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 28 Травня 2013 11:57
Треба було на суді дати йому по голові і скрізь,так його побити Як зробив він.От і вся кара падлюці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus