USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Суд пом'якшив покарання для вбивці власного батька

23 Травня 2013 12:21
На ґрунті неприязних стосунків молодик почав «виховувати» рідного батька. Так, нещодавно приблизно опівночі зловмисник свідомо наніс декілька ударів ногою, коліном, кулаком по тілу своєї жертви. Чоловік був абсолютно тверезим, – інформує Волинська газета.

Взявши за одяг, молодик вдарив батька спиною об виступаючі поверхні вішака, штовхнув правим боком об підвіконня. Старий падав, а син, розповідає, брав його за бари і вдаряв об стіну.

Лікарі, кажуть, були шоковані кількістю травм, що їх молодик завдав своєму рідному батькові. Численні злами ребер, забій легень, численні пориви печінки й селезінки, а по всьому тілу – садна та синці.

Від таких побоїв настав травматичний шок, серцево-судинна та легеневі системи постраждалого не витримали, й чоловік помер.

Молодик хоч і розкаявся у вчиненому, однак просив його суворо не карати: мовляв, дуже розсердився на батька й не тямив, що робить. Окрім того, просив урахувати, що веде нормальний спосіб життя, офіційно працевлаштований і навчається.

Володимир-Волинський міський суд засудив молодика за статею 121 частина 2 - Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення та спричинило смерть, – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Проте, зваживши на прохання молодика, суд обрав мінімальну міру покарання за відповідною статтею.
Зауважимо, якщо вирок у сім років тюрми здасться зловмиснику або прокуратурі несправедливим, то сторони судового процесу матимуть право у 30-денний термін подати апеляцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus