USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ситуація в Мукачевому: нічні обстріли і евакуація людей

12 Липня 2015 10:46
Протягом вчорашнього вечора і сьогоднішньої ночі у Мукачевому було чутно постріли. З сусідніх сіл евакуйовують людей, окрім того, мешканці виїжджають самотужки. Про це інформує Еспресо.TV.

За станом на 8:00 ситуація лишається напруженою.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що стрілянина в Мукачево є наслідком протистояння "Правого сектору" з організованою злочинністю Закарпаття.

ПОДРОБИЦІ СТРІЛЯНИН В МУКАЧЕВОМУ: ПРАВИЙ СЕКТОР, НАЦГВАРДІЯ, ПАЛАЮЧІ АВТО. Є ЗАГИБЛІ

"Бійці "Правого сектора" чи терористи забарикадувалися в межах селища Лавки. Доступ туди є дуже ускладнений, усе навколо заблоковано, виставлені крани, посилені подвійні-потрійні патрулі, а самі підходи до так званого кар'єру, де вони влаштували собі мінібункер, заміновано. Слід розуміти, що постріли не закінчилися ввечері, постріли лунали і вночі. Хто стріляв і в кого - незрозуміло", - сказав він.

Повідомляється, що основна хвиля напруги відбулася о 04.00 годині ночі.

Згідно з попередніми підрахунками у так званому бункері терористів перебуває не менше 10-15 людей з тих, що стріляли.

Із села в Закарпатській області, поблизу якого забарикадувалися учасники перестрілки в Мукачевому, почали евакуйовувати людей.

Окрім того, із селища Лавки, яке знаходиться в передмісті Мукачевого, місцеві мешканці почали виїжджати самотужки.

"Місцеві мешканці кажуть, що ніколи не думали, що у нас буде те, що робиться на Донбасі. Якимось дивом не постраждала велика кількість людей: це не тільки так звані шальні кулі. Йдеться про те, що основна перестрілка з задіянням гранатометів відбувалася на перехресті кількох заправок. Там стоїть їх три чи чотири, у тому числі газова".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus