USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Правий сектор збирає безстрокову акцію під АП

11 Липня 2015 19:45
Правий сектор збирає безстрокову акцію по Україні і Києву. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Facebook головного командира ВО "Тризуб" імені Степана Бандери та заступника провідника та керівника силового крила "Правого сектору" Андрія Стемпіцького.

ЧИТАТИ ПОДРОБИЦІ: СТРІЛЯНИНА В МУКАЧЕВОМУ: ПРАВИЙ СЕКТОР, НАЦГВАРДІЯ, ПАЛАЮЧІ АВТО. Є ЗАГИБЛІ

"Зараз розпочинаються безстрокові акції по Україні і в Києві. Місце збору - адміністрація президента та управління МВС", - написав він.

В коментарях до свого посту у соцмережі на запитання одного з користувачів "Прямо зараз краще на Банкову чи на Богомольця?", він відповів - "Банкову".

"Повна мобілізація! Сьогодні на 20:00 усім активістам і прибічникам "Правого сектора" Києва, а також усім людям доброї волі - під Адміністрацію президента на Банкову, 11!", - також йдеться в повідомленні прес-служби "Правого сектору".

Раніше Стемпіцький повідомив, що в мукачівській перестрілці вбито 2 бійців "Правого сектору", ще 4 поранено, і розповів свою версію події.

Глава "Правого сектору" Дмитро Ярош прокоментував перестрілку в Мукачевому

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз, найголовніше, стабілізувати ситуацію і не допустити подальшого кровопролиття.

Для цього необхідно негайно затримати бандитів і тих міліцейських чинів, які віддали наказ на відкриття вогню...", - написав він.

Проводив зустрічі з виборцями на окрузі. Отримав інформацію про трагічні події на Закарпатті. Їду на Київ. Зараз, найг...

Posted by Дмитро Ярош on 11 Июль 2015 г.


Нагадаємо, сьогодні вдень в Мукачевому виникла перестрілка - 9 людей поранено, згоріло 3 машини. За повідомленням місцевих ЗМІ, виник конфлікт між Правим сектором та людьми з оточення нардепа Михайла Ланя.

Пізніше на перестрілку відреагував Петро Порошенко, заявивши, що доручив правоохоронцям затримати злочинців.

"Доручив правоохоронним органам роззброїти і затримати злочинців, які вчинили стрілянину і вбили мирних мешканців Мукачевого. Держава повинна дати рішучу відсіч усім проявам бандитизму!", - написав він, підтвердивши смерті в результаті перестрілки.

А голова МВС Арсен Аваков повідомив, що бандити в Мукачевому гранатометами знищили 2 міліцейських авто, їм запропоновано здатися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
ас Показати IP 11 Липня 2015 19:59
революцiя продовжуеться! або поборять корупцiю, або розвалять краiну !
ого до ас Показати IP 11 Липня 2015 21:39
даже так? А житель Мукачева, який загинув, його земляки хочуть такої революції? Захоплення приватного спортивно-оздоровчого комплексу незаконно озброєнним бандоформуванням внаслідок чого гинуть невинні жителі- це боротьба з корупцією. Тоді нам не до Європи, а до Сомалі. 90-ті повертаються
поха до ого Показати IP 12 Липня 2015 08:31
ти чудо!!той приватний комплекс він законно побудував і гроші вклав!так що неговори про зброю про яку незнаеш!зброі завжди було багато і зарегистрованої теж!
месник до поха Показати IP 12 Липня 2015 11:05
просвіти в якому магазині можна купити і де отримати дозвіл на гранатомети "муха", РПГ-7, кулемети і автомати Калашникова? шастати з нею по місту, та ходити на переговори
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 20:02
Дозвольте запитати - а погроми будуть?
Оксана до Анонім Показати IP 11 Липня 2015 21:05
Хочете прийняти участь. :-)
11 Показати IP 11 Липня 2015 20:23
Система прогнила. Напівміри з корупцією недієздатні. Був шанс змінити все з "верху", але сцена майдану, яка потрапила на плечах майдану, свій шанс профукала. Тепер будуть реформи проводити з "низу".
Анатоль_ Показати IP 11 Липня 2015 21:12
Я в шоці!
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 22:48
яка різниця,що вже буде - держави все-одно нема, а лише колонія і група брехливих олігархів при владі, у яких на службі мафія
Анонім Показати IP 11 Липня 2015 23:28
Сьогодні в Україні сталась надзвичайна подія, що може змінити хід історії. В м.Мукачево на Закарпатті сотні ошалілих від безкарності бандитів ґвалтівника та наркоторговця регіонала Міхаіла Ланьо – на даний час депутата ВР України – спробували фізично знищити бійців "Правого сектору". В цій силовій акції взяли активну участь і бандити в міліцейських погонах, що перебувають на утриманні одіозного кума головного ворога українців – Віктора Медведчука. Після запеклого бою вбито двох бійців "Правого сектору", поранено - четверо (з них двоє - важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори. На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться - почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів. Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ. Увесь Військово-політичний рух "Правий сектор" піднято по бойовій тривозі. Звертаємось до українців підтримати справедливість у цей нелегкий час. Звертаємось до побратимів по зброї стати для нас надійною опорою у боротьбі з бандитами. Звертаємось до Збройних Сил України не брати участі у знищені тих, хто вчора з вами був у окопах.
до ананыста до Анонім Показати IP 12 Липня 2015 07:46
щось ти багато верзеш,тобі не здається???????????Рятівник ти наш!Мабуть із сауни щойно виліз і гарні ідеї появились?????А може ти сам з ОЗГ????????
Анонім до Анонім Показати IP 12 Липня 2015 09:11
А з якої статі бандити можуть бути праві? А хто ті люди, які роз'їзжають по Україні з гранатометами, якщо не бандити? Таким чином, цей випадок - або розбірка між двома бандформуваннями або боротьба бандитів з чинною владою.
аноніму Показати IP 12 Липня 2015 01:18
Бреши, та не забрехуйся. Сотні не ошалілих бандитів, а десятки ошалілих від безкарності представників правого сектору - колишніх бандитів.
Анонім до аноніму Показати IP 12 Липня 2015 10:31
А чому колишніх?
Ирина Показати IP 12 Липня 2015 08:06
коментар було видалено
Нехай Показати IP 12 Липня 2015 08:58
холуй путінський парашенка спочатку розбереться з собою і своїми прибічниками-злодюгами, яких він привів до влади, і тільки тоді буде мати право називати Правий Сектор НЗФ. Хватить вже дурити простих людей, злочинець промосковський.
Анонім до Нехай Показати IP 12 Липня 2015 10:47
Був би парашенко "путінським холуєм", то на Україні давно вже був би мир та злагода. А так, маємо те, що маємо. На кой ляд Россії ще одна гаряча точка біля своїх кордонів?
права Показати IP 12 Липня 2015 11:43
Та мені здається що той Правий Сектор вже давно в печінці сидить!
факт Показати IP 12 Липня 2015 16:30
Неначе люди подуріли...
Бійтеся гріха Показати IP 12 Липня 2015 16:33
Все минає, гріх зостається ! Люди добрі, подумайте про своїх дітей і внуків, щоб вони невинні за гріхи батьків не відповідали !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus