USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Теракт у Нігерії: 32 людини загинуло, 80 – поранені

18 Листопада 2015 12:30
Внаслідок вибуху на ринку нігерійського міста Йола 32 людини загинули, ще 80 поранені.Про це повідомляє 5 канал із посиланням на Associated Press.

Теракт стався по завершенні вечірньої молитви, коли люди виходили з мечеті. Поки що жодне угруповання не взяло на себе відповідальність за напад, однак місцева поліція вважає, що організаторами є радикальні ісламісти з терористичного формування «Боко Харам». Вони регулярно влаштовують диверсії у цьому регіоні.



Нагадаємо, на початку листопада у столичний готель у Сомалі в'їхало авто, начинене вибухівкою. Таким чином терористи відкривали собі шлях всередину. Потім вони увірвались і почали стріляти. Загинуло щонайменше 12 осіб. Відповідальність за теракт на себе взяло сомалійське терористичне угрупування «Аш-Шабаб», один із підрозділів «Аль-Каїди».

Раніше повідомляли, що у Лівані підірвалися два терористи-смертники, на 12 листопада кількість загиблих становила 37 осіб. Теракт стався неподалік від аеропорту і табору палестинських біженців Бурдж-аль-Бараджне. Вибухова хвиля сильно пошкодила будинки на вузькій вулиці, на деяких обвалилися балкони.

Також Інформаційне агенство Волинські Новини писало про те, що у Парижі повідомляють про серію терактів, внаслідок яких загинули десятки людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 18 Листопада 2015 15:00
і чому терористи спрямовують свої атаки на простих людей , а не на впливових політиків
Житель Показати IP 18 Листопада 2015 15:49
Щоб люди трохи думали головою і до них дійшло що політики це підопічні людей а не навпаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus