USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Терористи погрожують волинським військовим, які вижили на Донеччині

22 Травня 2014 12:52
Невідомі люди зі зброєю та в масках увірвались у лікарняні палати до поранених бійців Нацвагвардії, яких було привезено до лікарні селища Ольгінка, що у Волноваському районі на Донеччині, та погрожують фізичною розправою, повідомляє 24TV.

Бойовики погрожують розстріляти українських військових та медичний персонал лікарні в разі, якщо вони будуть розповідати деталі ранкової перестрілки на блокпосту Нацгвардії.

Нагадаємо, що Волинь не оминула трагедія. Дев’ятеро солдатів та офіцерів загинули в бою під Донецьком.

Інформаційне агентство Волинські Новини отримало офіційне підтвердження того, що вранці 22 травня внаслідок обстрілу загинули бійці 51 ОМБР, яка в мирний час дислокувалася у Володимирі-Волинському, а на Сході України вони виконували завдання АТО.

До слова, після ранкового нападу озброєних осіб на українських військовослужбовців у районі Волновахи в Донецькій області в лікарні доставили 31 особу з вогнепальними пораненнями.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
йося моргенштерн Показати IP 22 Травня 2014 12:59
а ПСи на Волині воюють з жіночками та пристаркуватими пенсіонерами (клімчук, колісник, ...)
Лучанин Показати IP 22 Травня 2014 13:12
Якраз на таких Колісниках і Клімчуках опирався Яник...
п до Лучанин Показати IP 22 Травня 2014 22:18
коментар було видалено
Захар Показати IP 22 Травня 2014 13:31
Це повідомлення не від ПС, а від спостерігача: ПС не є стороною конфлікту в Донбасі і не приймає активної участі в конфлікті, а виконує функції третього ешелону - захисту кордонів Запоріжжя, Дніпропетровщини, Харківщини від російських найманців. Тому не несе відповідальності за бойові дії влади в Донбасі. ПС ще не зареєструвався як політична партія, тому керівництво ПС ні в якому разі не слід дозволяти будь-кому розігрувати "карту ПС" і "рватись" на передову. Тривалий локальний конфлікт в Донбасі, (підкреслюю) не завдає шкоди іміджу ПС.
Гнев Показати IP 22 Травня 2014 13:41
Ето говорит отом, что унас насвоих ошыбкаж не учатся!!!!!!!!!!!!!!! жаль ребят, их как мясо кинули на разрыв!!!! срочно ставте тех кто может планировать провидения токого рода АТО ,ато получается бойцы есть а командывать только в кабинетах могут!!!!!!
Анонім Показати IP 22 Травня 2014 13:43
коментар було видалено
??? до Анонім Показати IP 22 Травня 2014 13:59
Чувак, ты болен??? Или обять "под беленькую" решил написать???
NIK до ??? Показати IP 22 Травня 2014 14:16
Справді хворий!!! Хапанув біленкої і виписує бог зна що...
ІІІІІІІ до Анонім Показати IP 22 Травня 2014 14:23
Ви відсиджуєтеся в своєму Донецьку по норах, то війдіть на мітинг і скажіть чого ви хочете, Вам тепер бандерівці ввижаються, яких там і близько немає. Нас вас напало ПрАВИТЄЛЬСТВО? Воно на вас давно напало - ще тоді коли ви за свого зека проголосували, би**о безмозгле і затуркане. Я за те, щоб смердючий схід барахтався в російському гавні. але не у складі України. Вийдіть і скажіть владі. що ви хочети в парашу і ще попросіть, нехай не присилають до вас наших солдат, яких вбивають гіркіни-стрєлкови і прочие відморозкі за вашої подачі і підтримки. Ваш дикий донбастан треба огородити колючим дротом, щоб були, як ЗЕК на зоні. Соромно за таке недобите донецьке би**о.
одесситка до Анонім Показати IP 22 Травня 2014 15:01
Правильно, пить беленькую и плакать - еще не та дурь в голову может прийти. Ты, патриот, думаешь тока о своем заднем тыльном месте. А как насчет украинцев, которые на своей земле находятся? Ты украинцев спросил, что украинцы хотят на Украине? Ты спросил у украинцев, какие у них проблемы? Ты мнение украинцев слышишь, что они хотят жить лучше и подальше от России? Правительство на него напало! А может это русские постоянно нападают на мирных жителей Украины (причем на территории Украины) и на то самое правительство? Ты, христопродавец, спросил у украинцев в Донбассе их мнение? Ты в Одессе мнение украинцев спросил? Ты, паршивец, спросил украинцев в Харькове чего они хотят?
11 Показати IP 22 Травня 2014 13:54
http://topwar.ru/48224-otkrytoe-pismo-k-rossiyskomu-narodu-i-vlastyam-rossiyskoy-federacii.html
Дмитрий Показати IP 22 Травня 2014 13:58
коментар було видалено
гена Показати IP 22 Травня 2014 14:04
коментар було видалено
гена до гена Показати IP 22 Травня 2014 14:06
коментар було видалено
думка Показати IP 22 Травня 2014 14:06
24TV нехай навчиться фільтрувати інформацію! Пишуть про Нацгвардію, напали і загинули військові Збройних Сил, що там робиться? Чи дійсно перемішали всі формування і тепер не розбереш що до чого?! А от така фраза: "Бойовики погрожують розстріляти українських військових та медичний персонал лікарні в разі, якщо вони будуть розповідати деталі ранкової перестрілки на блокпосту" дуже цікава і наводить на роздуми, як пишуть деякі джерела, що то для провокації могли діяти і бійці "Правого сектора", щоб напружувати ситуацію і сприяти зриву виборів, а кому це вигідно - не важко здогадатись! Але це лише припущення, бо інформація скрізь різна!
Петро Показати IP 22 Травня 2014 14:09
Мені просто гидко читати Аноніма відгук - людино , та чи варто тебе назвати людиною, та чи ти не сповна розуму, або ти троль, якщо не сповна розуму пробачається, якщо ти троль горіти твоїй душі в аду, а тобі блюзніру, даруй Боже, щоби ти відчував ненависть оточуючих людей кожної днини, години. Просто жах, продаватись в такий час............
одесситка до Петро Показати IP 22 Травня 2014 16:43
очень похоже на то, что Аноним и есть троль. Вот посмотри - его комментарий уже удален, а он (и его товарищи?) продолжают "минусовать" тех, кто ему ответил.
Ирина Показати IP 22 Травня 2014 14:11
коментар було видалено
Петро Показати IP 22 Травня 2014 14:14
До коментаря "думка", не варто, в даний момент аналізувати, проаналізуйте всі новини цієї події, тоді висловлюйтесь........
ПетрУ до Петро Показати IP 22 Травня 2014 14:38
коментар було видалено
Леонид Показати IP 22 Травня 2014 14:17
Есть "народ в Донбассе", "народ Донбасса", но нет "донбасского народа", как есть народ в "Ростовской области России", в "Краснодарском крае", но нет "ростовского" или "краснодарского" народа. Поэтому тот, кто заикается о "донбасском народе" имеет в мыслях "обособление", то есть сепаратизм. Почему нет Волновашского или Сватовского или Старобешевского народа в Донбассе? К примеру. -- "Давайте разделим Донбасс на "1000 отдельных народов", а не на "1000" избирательных участков" и спросим каждый народ в отдельности, хочет ли "999 народ" отдать власть над своей территорией "666 народу"? Почему сепаратист из "860 народа" взял на себя право представлять "444 народ" и все остальные народы Донбасса? И почему он решил, что от имени "491 народа" можно расстреливать "234 народ"? Только потому, что у него есть оружие, и ему за это платят." -- Референдум в Донбассе по "отделению" проводили 11 мая а не 25 мая только потому, что был запланирован срыв работы избирательных комиссий на выборах 25 мая, и по плану сепаратистов выборы в этот день состояться не должны в принципе.
Майдан Показати IP 22 Травня 2014 14:24
Чтобы помирить украину - надо отталкиваться от базовых вещей - майдан орал за ес - в тексте документа, отвергнутым Яныком - не было ни слова о вступлении украины в ес, попутно майдан всю дорогу оскорблял Россию, что по законам кармы вылилось в потере Крыма и подъеме части людей на Донбассе и Луганщине, которые либо сами русские, либо те украинцы, которые не забыли еще, что русские им братья. В итоге на украине дикий всплеск нацизма, подогреваемыми укросми и по всей видимости грядет волна насильственной украинизации, которая не может не встретить сопротивления на востоке. Ну и как вас мирить? Я уже давно говорю - первый шаг - майдановцы должны признать свои ошибки и попросить прощение за безответственные выходки на майдане. Но так как по всей видимости - часть страны заразилась нацизмом, включая моих родственников - то до мира еще вам как до Китая.
рашнсми до Майдан Показати IP 22 Травня 2014 15:15
русские украинцам не браться. даже когда русские признают свои ошибки
гена Показати IP 22 Травня 2014 14:31
коментар було видалено
гена Показати IP 22 Травня 2014 14:34
коментар було видалено
Гена Одесса Показати IP 22 Травня 2014 14:36
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus