USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тонни мертвеччини викинули в лісі на Маневиччині

15 Травня 2017 17:24
У ніч з 12 на 13 травня на території Черевахівської сільської ради Маневицького району у лісі викинули кілька машин із рештками тварин і загорнули землею.

Голова Черевахівської сільської ради Валентина Чернишена розповіла, що ці рештки були знайдені лише 13 травня, коли місцеві жителі відчули неприємний запах тухлятини. Люди переконані, що у їхні ліси привезли тушки тварин з ковельського ветсанзаводу. Валентина Чернишена зазначила, що поліція була на місці події, взяла у неї пояснення, проте поки що ніяк не прокоментувала інцидент.

Про це повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Варто зауважити, що місце, де закопали рештки тварин, знаходиться між селами Софіянівка та Оконськ.
За словами депутата Волинської обласної ради (фракція «УКРОП») Івана Киричика, даний прецендент очевидно, що не мине без негативних наслідків.

«Бездіяльність виконавчої влади призвела до того, що тваринні відходи із ковельського ветсанзаводу вже почали «мандрувати» областю, як львівське сміття. На цьому місці, де звалили рештки, був колись піщаний кар’єр. Скоріш всього у правопорушників був поводир, який показав, де і коли можна закопати відходи. Найстрашнішим є те, що до Оконських джерел близько трьох кілометрів, тому не можна бути впевненими, що ці рештки ніяк не вплинуть на джерельну воду. Потрібно, щоб екологічна служба здійснила перевірку, але у будь-якому випадку тушки тварин не можуть бути там захороненими. Необхідно шукати реальні методи вирішення питання утилізації решток з ветсанзаводу, а не вночі закопувати по лісах Волині», – наголосив Іван Киричик.
Нагадаємо, доведені до відчаю волиняни, не знайшовши розуміння з боку влади, неодноразово перекривали трасу.

Зокрема, у ніч на 5 травня поблизу Поворська скинули 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу. Відтак, того ж дня у знак протесту мешканці прилеглих сіл перекрили трасу Київ-Варшава у районі села Гулівка. Окрім того, 7 травня через ковельський ветсанзавод обурені люди перекрили 2 траси та в’їзд до Турійська.

Варто додати, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл вже раніше перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.

Читати ще: «Ми перекрили дорогу з відчаю, бо нас не чують», - ковельчани до Кубіва
Фото надані помічником народного депутат України Ірини Констанкевич Олександром Самчуком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
Анонім Показати IP 15 Травня 2017 18:28
Правильно ми стараемся для наших дiтей щоб вони краще жили нiж ми, тiльки скоро ми всi вимрем як динозаври, не думав що ми настiльки хворi!!!!!!
ігор Показати IP 15 Травня 2017 18:45
Чекаю реакції цього утирка Линдюка! Лизатиме зад Гунчику чи блокуватиме трасу з людьми?
Лучанин Показати IP 15 Травня 2017 19:51
Та сама ситуація що і з львівським сміттям. Це вже стає як традиція. І це прикро.
Лучанин Показати IP 15 Травня 2017 20:01
Це злочин Гунчика проти волинян! Їх треба судити!
Линдюк Показати IP 15 Травня 2017 20:05
Мені позвонив Володимир Петрович, сказав: "Прийми з ковеля кілька машин рештків". Що я мав робити? Знайшов яму в лісі, завезли згрузили, засипали піском, щоб ніхто не здогадався. Я ж звідки знав, що воно так швидко стане всім відомо. Тепер сижу в кабінеті голову чухаю, замість того щоб сидіти в душевній компанії та по 50 грам випивати.
ГУНЧИК Показати IP 15 Травня 2017 20:48
ЩО ХОЧУ ТЕ Й РОБЛЮ! БУДИ ТИ НА МОЕМУ МИСЦИ ТОДИ Я ТЕБЕ БУДУ МАТИ В З-ЦИ...
Директор ветсанзавод Показати IP 15 Травня 2017 20:55
Не сц%ть!!!!!!. Не взяла вас радіація- не візьмуть і свині.
олег Показати IP 15 Травня 2017 21:00
ім баригам линдюку і гунчику начхати на ті тушки в іх є чим займатися і звідки гребти відкати , дивимося як знищується природа в Маневицькому районі за допомогою лісознищуваноі галузі https://www.youtube.com/watch?v=f9Ig3vAVAhU
Водій Показати IP 15 Травня 2017 21:28
Ви, що думаєте що водії отак собі самоправно куди захотіли туди везуть? Там все узгодженно і погодженно. Якщо карєр на території держ. Лісгоспу- погодження іде з ними, до дупи там якась головиха. Валентина батьківна попитайте в чоловіка- він вам роз'яснить.
Віталій Показати IP 15 Травня 2017 22:32
Знаю Андрія Олександровича вже багато років, сумніваюсь, що він одобрив би таке. Думаю це зробили без його згоди і йому навіть не повідомили про це.
рекс Показати IP 15 Травня 2017 23:45
Відпечатки протектора,ширина лопати навантажувача- півдня роботи і відкривати кримінальне провадження. Ровенчани тут не при ділі і львів"яни також. Вперед!
User Показати IP 16 Травня 2017 00:41
Треба відходи привозити у Зміїнець та вивертати їх під воротами маєтків місцевої "еліти", тоді може хтось із них і задумається.
Serg Показати IP 16 Травня 2017 08:43
Тупа підстава Гунчика. Шо вже він зовсім дурний при такому публічному інтересі викідати рештки.
Логіка Показати IP 16 Травня 2017 12:30
А для чого там "сільський голова" для чого люди, невже ніхто не бачив, що привезли кілька машин "тварин", типаче, що це все закопувалось не одну годину ?! ... в даній ситуації бездіяльністю займались всі і всі закривали очі, доки смердіти не почало, дуже по-українськи, "доки в хату не постукали - не моя проблема"
Петрович Показати IP 16 Травня 2017 13:48
Шановні народні обранці, ви, що падли, безсмертні? Землю під ногами не відчуваєте? Український народ вже багато років терпить, але знайте, терпець увірветься, і тікати буде нікуди.
Селяни Показати IP 16 Травня 2017 14:44
Череваха мітингує. Допоможіть їм.
тьотя Таня Показати IP 16 Травня 2017 14:47
Нагрузили камаз-і зкинули під ковельський бєлий дом. може, хоч тоді мозги начнуть чухати, як і куди ПРАВИЛЬНО утилізувати відходи, щоб людському здоров'ю не шкодили. а то методом тика возять ту гадость з одного села в друге. на те все ж гроші їм які виділяли...
Абориген Показати IP 16 Травня 2017 16:55
А де Ольховик наш еколог? Голову в пісок сховав так само як Ткачук його начальник? А лісники де? В в лісі херня робиться а вони нічого не бачать? Бензопилу не заведеш в же їдуть, біжать. А тут вантажівки, погрузчики - повилазило? Це карєр лісгоспа, чи може я помилився, де ви пісок на нові дороги брати будите?
Петровичу, Селянину, Показати IP 16 Травня 2017 18:15
Пішли Ви на**р. Тобі треба - мітенгуй! , тобі треба - грузи камази, викидай де хочеш!, а тікати завжди є куди!
Аборигену Показати IP 16 Травня 2017 18:18
Там все погодженно. Чого примахався? Аби небуло погодженно- поставилиб в позу всіх нас.
Пілорамщик Показати IP 16 Травня 2017 18:35
Ольховик зараз в нас. Збирає дань. Ольховик цією хернею не займається, немає там прибутків. Дайте йому кращу тему
Поворськ, Озірне, Гу Показати IP 16 Травня 2017 20:20
Ми вас чудово розумієм і підтримуєм, самі не хотіли, щоб наші діти пили воду з тією нечистю і дихали тими відходами. Цілий тиждень блокували міжнародну трасу. Нам казали, що це нічого не дасть, що можем і не стояти. Але ми чергувались і стояли вдень і вночі, боліли ноги від ходіння по пішоході, гуділо в голові від обурень водіїв і ми добились свого! Мертвеччину вивезли! Сумно тільки від одного- нам сказали,що вирішать питання з тими відходами, а, натомість, створили людям нові неприємності,просто викинувши їх в іншому місці...
ВЕТЕРИНАР Показати IP 16 Травня 2017 22:04
Дорогі землякі : зрозуміло що все виконувалось по команді вилико авторитетного голови обл.днрж.адміністрації так.званого (губернатора) гунчика, Но виконавцями то були працівникі служби яка навезла ТРУПА і заробила на цьому СТЕРВІ. Яка назавається держпродспоживслужба на чолі з головним ветиринаром області лозинським богданом якій особисто начами організоває вивозку СТЕРВА за межі Ковеля. Цікава хто за це все платить. А для жителів села Оконська та Черевахівської сільської ради Маневицького району можу підсказати місце для викидання трупняка підсказав ветеринар района Неродик Анатолій Спиридонович якій і був присутній на похоронах.Слава УКРАЇНІ
Ветеринару Показати IP 17 Травня 2017 10:08
Ви підтвердили наші здогади щодо Спиридоновича. На засіданні комісії в адміністрації дуже вже запевняв що то все неінфекційне і не шкідливе .АЛЕ СЬГОДНІ ЗАХОРОНЮЮТЬ НАЛЕЖНИМ ЧИНОМ. МАЛЕНЬКА ПЕРЕМОГА ЧЕРЕВАХИ. А Оконськ і яблунька нехай чекають іще сюрпризів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus