USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку покарали трьох податківців

6 Березня 2014 15:30
Трьох посадових осіб Луцької об’єднаної державної податкової інспекції притягнули до дисциплінарної відповідальності. Про це повідомили у прес-службі прокуратури міста Луцька.

Як йдеться у повідомленні, прокуратура провела перевірку додержання вимог чинного податкового законодавства у Луцькій ОДПІ ГУ Міндоходів в області.

Встановлено, що посадовці інспекції, перевіряючи один із місцевих суб’єктів господарювання, заявили про порушення норм законодавства, які вже втратили чинність.

Більше того, цьому ж підприємству неправомірно зменшили суму бюджетного відшкодування з ПДВ майже 10 тисяч гривень та наклали штраф понад 2 тисячі гривень.

Також виявили, що перевірки декларацій з ПДВ деяких підприємств проводилися з порушенням законодавчо визначеного строку, через що санкції за порушення законодавства нараховувалися їм несвоєчасно.

Окрім цього, посадові особи Луцької ОДПІ протягом тривалого періоду взагалі не застосовували штрафні санкції до тих суб’єктів господарювання, які несвоєчасно сплачували єдиний внесок.

На усунення виявлених порушень прокуратура міста Луцька внесла подання начальнику ГУ Міндоходів у Волинській області.

Згідно з результатами його розгляду до дисциплінарної відповідальності притягнуто 3 посадових осіб Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сашко Показати IP 6 Березня 2014 15:37
Лише трьох?!!!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 6 Березня 2014 15:46
"своїх" підприємців не штрафують, а з "несвоїх" луплять три шкури навіть всупереч законодавству
Маловато трьох Показати IP 6 Березня 2014 16:19
Треба садити в СІЗО
Валера Показати IP 6 Березня 2014 16:21
а де прізвища? коооооооооого?
ага Показати IP 6 Березня 2014 20:06
такі в податковій тупі працюють, а в прокуратурі податкове законодавство краще знають ніж в ОДПІ - або може просто податківці долю не занесли, чи перед люстрацією дристанули і вирішили роботу показати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus