USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цигани на Волині підзаробляють наркотиками

21 Жовтня 2010 16:52
У селі Прилуцьке Ківерцівського району на Волині у 36-річного громадянина циганської народності співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили сто склянок маку загальною вагою близько 2,5 кілограма.
Під час розмови затриманий розповів, що особисто ніколи в житті ні наркотиків, ні алкоголю не вживав. За словами чоловіка, мак придбати за низькою ціною запропонувала йому невідома жінка похилого віку. Тому й вирішив купити, а в Луцьку хотів перепродати або просто віддати за певні послуги жінкам, які ведуть розпусний спосіб життя, повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Начальник Ківерцівського райвідділу УМВС України у Волинській області підполковник міліції Ігор Муковоз повідомив, що працівники міліції встановлюють, де саме затриманий придбав макову соломку.
Наразі затриманий знаходиться під вартою. За фактом ведуться слідчі дії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Осінь Показати IP 22 Жовтня 2010 08:39
Споконвіку ківерцівські цигани живуть від продажу наркоти. Тільки це дуже рідко бачать правоохоронці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus