USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Затриманий на Волині наркокур’єр - досі на волі

7 Квітня 2017 16:17
Понад місяця правоохоронці разом з громадськими активістами збирали докази, щоб затримати на гарячого наркокур’єра. Але навіть після затримання той досі на волі і ще раз був затриманий.

Про це стало відомо під час брифінгу з приводу ліквідації консультативної ради при прокуратурі області 7 квітня.

Громадський активіст Сергій Ковальчук, який був членом згаданого колегіального органу, розповів про те, як вони допомагали боротися з наркоторівлею в області.

З його слів, активісти спільно з правоохоронцями відпрацьовували один наркопритон і кур’єра.

«Займалися цим місяць, слідкували, сиділи в засідках. Відпрацювання пройшло вдало: вилучили наркотичних речовин на суму 2 мільйони на цій квартирі, вилучили і зброю з набоями», - повідомив він.

У результаті, щодо двох осіб відкрили кримінальне провадження. Але, переконує Сергій Ковальчук, ці люди і далі здійснюють торгівлю наркотиками. Згодом одного з них правоохоронці знову затримали з 4 кг наркотиків, йому оголосили підозру, але він досі на волі і далі веде незаконний бізнес.

Нагадаємо, в Україні ліквідували усі консультативні ради при прокуратурах начебто через їх «недієвість». Натомість, активісти, які входили до складу цієї інституції на Волині, запевняють: вони навпаки не були пасивними, а активно включалися в роботу прокуратури і правоохоронних органів та направили більше півсотні звернень з проханнями відреагувати на порушення чи пояснити законність дій правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus