USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Цигарки в якості термоізоляції до Литви не потрапили. ФОТО

23 Червня 2009 12:33
Сума оцінки вилучених 19 червня у пункт пропуску «Доманове» цигарок становить 51 638 гривень. Про це 23 червня інформують «Волинські Новини».
 
Приблизно о 23.00 19 червня в пункт пропуску «Доманове» для оформлення на виїзд із України  прибув вантажний транспортний засіб марки «Сканія» литовської реєстрації під керуванням громадянина Литви 1962 року народження. Вказаний транспортний засіб слідував без вантажу в Литву. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків  прикордонниками було ініційовано проведення спільного з митниками поглибленого огляду даного транспортного засобу.
 
Як повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону майор Олег Личковський, під час здійснення поглибленого огляду з використанням спеціальних технічних засобів прикордонного контролю та ручної  дрилі з тонким свердлом прикордонник звернув увагу на металевий кутник, який вмонтований на торці днища причепу-рефрижератора  не під прямим кутом, як це передбачено заводом виробником, а під кутом більш ніж 90 градусів. Це свідчило про те, що з днищем автомобіля проводились якісь роботи, а саме піднімався рівень підлоги. Було прийнято рішення на застосування ручної дрилі з тонким свердлом з метою встановлення наявності порожнин.
 
Металевим щупом  через просвердлений отвір в днищі причепа зачіплявся предмет невідомого походження, якого там не повинно бути, оскільки днище причепа-рефрижератора повинно бути запінене піною, яка підтримує температурний режим. Було прийнято рішення демонтувати підлогу.  
 
В результаті огляду було виявлено в днищі рефрижератора спеціально обладнану схованку, розділену на чотири секції, у яких було приховано від контролю 13 770 пачок цигарок «MoteCarlo». Витягувалися змотані скетчем блоки за допомогою спеціально прикріплених  стрічок.
 
Сума оцінки вилучених цигарок становить 51 638 гривень, сума вилученого автомобіля становить: тягач 167 640 гривень, причеп 76 200 гривень. Загальна сума становить 295 478 гривень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Червня 2009 12:44
Накурились литовцы!!!
ЧК Показати IP 23 Червня 2009 13:09
А скільки успішних "рейсів" ця фура до цього дня зробила? Це хлопці просто не на "свою" зміну поїхали або в митників на шиї якась перевірка сидить серйозна.От і бахнули найменш оплачений транспорт "для підняття показників"-на дворі ж кінець кварталу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus