USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Цими вихідними на Волині стався «армагедон»

26 Червня 2013 10:59
Пошкоджений дах та майно нового будинку, зірваний шифер з хат, побитий урожай, знеструмлення населених пунктів - все це результати негоди у Ратнівському районі цими вихідними, - пише Слово Волині.

На Трійцю пообіді гриміло, блискало і йшов сильний дощ. А в окремих селах Ратнівського району був ще й вітер, йшов град розміром з перепелине яйце.

Найбільше постраждали села Комарове, Конище та Старостине, зайняло частину й Ратного. Град побив та знищив огородину, особливо у Конищі, вітер повністю розкрив хату у В’ячеслава Грицевича.

А у Старостині вітер повиривав дерева, які обірвали електродроти – у результаті село залишилося без світла.

Без світла частково залишились й інші села району - енергетики Ратнівської філії ВАТ «Волиньобленерго» на ліквідації аварій в електромережі, завданих стихією, напружено працювали протягом двох днів, у неділю та понеділок, залучивши до роботи дві додаткових бригади.

У Ратному вітер зняв по декілька листків шиферу з осель окремих господарів. Та найстрашніше сталося у Комаровому. Від розряду блискавки загорівся житловий будинок Анатолія Дейнеки. Господарів на той час не було вдома, біду побачили сусіди, які й зателефонували на службу 101. Від вогню повністю згорів дах нового будинку, частково вогнем та водою пошкоджена стеля, кімнати, меблі та майно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus