USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У ДТП на трасі Ковель–Луцьк загинув чоловік. Фото

3 Грудня 2017 13:51
У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 3 грудня біля села Свидники, загинув один із чоловіків, які перебували в машині, що перекинулась.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службу патрульної поліції Луцька.

Як повідомлялося, аварія сталася на трасі Ковель-Луцьк близько 10 години. Згідно з інфоомацією патрульних, у автомобілі Сузукі, що злетіло з дороги, перебувало троє чоловіків, один із пасажирів загинув. Іншого пасажира та водія доправили до лікарні.

На місці події працюють всі відповіді служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Жаль сум і співчутт Показати IP 3 Грудня 2017 15:23
Люди добрі, благаю, не спішіть ! Бережіть своє життя і здоров'я і інших і пасажирів і пішоходів і водіїв! На 5-10 хвилин пізніше приїдете, куди їхали , їдите, але живими і здоровими! один раз на світі білому живемо .Зараз вечори і ночі дуже темні у листопаді і грудні, як ніякої пори року і погано їхати і водіям і пішоходам йти чи то на обочині доріг чи по пішоходних переходах .. В нас немає автобамів і доріг з одностороннім рухом.
! Показати IP 3 Грудня 2017 16:02
Вчора в 14.00 їхав по тій дорозі. В лоб виїхав інший автомобіль. Тупо в лоб. Я і ще одне авто зупинилися на узбіччі, щоб після такого пережитого перевести дух. Цієї ночі під час пробудження я згадував вчорашню ситуацію. Повезло тому водієві, що вискакував нам на зустрічну, що в мене не працював відеореєстратор. В противному випадку _ 100% знайшов би, щоб таке уйо*іще більше за кермо не сіло. Прийміть близькі загиблого співчуття. Дуже часто злітають з дороги автомобілі, яких підрізають. А потерпілий шофер і пасажири - всього лише жертви ситуації
Бачила Показати IP 3 Грудня 2017 19:26
Сьогодні о 9:30 виїхала з Луцька в напрямку Ковеля... Десь до Голоб траса була мокра, ближче до Ковеля - суха-сухесенька. Ймовірно, водій рухався в зустрічному напрямку, припускаю, що швидкість була висока, притормозивши перед переїздом на мокрій дорозі, не впорався.... Співчуваю рідним. Назад поверталась, вже стемніло і був сильний снігопад... Питання до тих, хто мене обганяв на великій швидкості: вас вдома ніхто не чекає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus