USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ДТП на Волині постраждав мешканець Запоріжжя

7 Липня 2016 12:11
Автомобіль «Volkswagen Passat» зіткнувся із автомобілем «Fiat Doblo». Аварія трапилася учора, 6 липня, на автодорозі сполученням Київ-Ковель-Республіка Польща неподалік села Старовойтово Любомльського району. Внаслідок ДТП трьох людей госпіталізували до лікарні. Про це інформують у прес-службі волинської поліції.

Пригода сталася близько 5 години ранку на автодорозі сполученням Київ-Ковель-Респубілка Польща в районі села Старовойтово, Любомльського району. 22-річний мешканець села Бережці Любомльського району на автомобілі «Volkswagen Passat», ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткнення із автомобілем «Fiat Doblo», під керуванням 58-річного жителя міста Запоріжжя.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія «Volkswagen Passat» та 59-річного пасажира, жителя міста Запоріжжя «Fiat Doblo» із травмами госпіталізували до територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів.

До реанімації цього ж медичного закладу госпіталізували і 25-річного пасажира «Volkswagen Passat», мешканця села Бережці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus