USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У ДТП під Львовом загинули троє військових та водій з Волині

17 Грудня 2018 08:15
У результаті зіткнення пасажирського автобуса з легковим автомобілем у селищі Івано-Франково Львівської області загинули чотири людини, троє з них виявилися військовослужбовцями Національної академії сухопутних військ. 23-річний водій, який загинув у ДТП, - з Волині.

Про це повідомляється на сторінці академії в Facebook.

«16 грудня 2018 року трагічно в результаті дорожньо-транспортної пригоди в селищі Івано-Франкове Яворівського району загинули військовослужбовці військової служби за контрактом 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного солдати Назарій Пастерук, Віктор Транков і Костянтин Прядеїн», – йдеться в повідомленні.



Вночі 16 грудня на автодорозі Львів-Краковець зіткнулися пасажирський автобус міжнародного рейсу Дніпро – Згожелець (Польща) і автомобіль Volvo.

Від отриманих травм водій та троє пасажирів легковика померли на місці події, ще двох пасажирів Volvo, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, із тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

«Поліцейські попередньо встановили, що 43-річний киянин, керуючи автобусом "Неоплан" міжнародного рейсу Дніпро–Згожелець (Польща) та рухаючись в напрямку Львова, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з легковим автомобілем «Вольво» під керуванням 23-річного мешканця Волинської області, – йдеться у повідомленні.

Водія автобуса затримали. Йому загрожує позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років без права керувати транспортними засобами на термін до трьох років. Триває досудове розслідування, призначено експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus