USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Харкові знайшли вбитою дружину стрільця, який напав на мерію

21 Серпня 2018 10:04
У Харкові знайшли мертвою дружину чоловіка, який у ніч проти 20 серпня розпочав стрілянину в Харківській міській раді. Про це передає телеканал UA Харків з посиланням на власні джерела.

Тіло жінки зі слідами насильницької смерті знайшли ввечері 20 серпня в будинку приватного сектору. З ночі там працювали слідчі.

Загиблій 42 роки. Згідно з інформацією, на тілі жінки експерти нарахували не менше п'яти вогнепальних поранень. За попередніми висновками експертів, смерть настала в неділю, близько 22:00. У будинку знайдені пістолет і гвинтівка.

Нагадаємо, у ніч проти 20 серпня в Харкові біля будівлі міської ради сталася стрілянина. У результаті при виконанні службових обов'язків загинув харківський патрульний Дмитро Кирієнко. Повідомляється, що кулі влучили йому в бік, в місце, де скріплюється бронежилет. Крім того, було поранено охоронця, він у тяжкому стані. Нападника застрелили правоохоронці.

За словами члена колегії Міністерства внутрішніх справ України Антона Геращенка, поліція розглядає три версії причин стрілянини біля мерії Харкова: неприязнь до міської влади, імовірні психічні відхилення стрілка, хуліганські мотиви. У поліції Харківської області повідомили, що в крові стрілка виявили алкоголь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus