USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Хмельницькому - смертельна ДТП за участю патрульних та таксі

6 Листопада 2016 12:55
Уночі проти 6 листопада в Хмельницькому на проспекті Миру патрульна Toyota зіткнулась з автомобілем однієї зі служб таксі.

Згідно з інформацією, у результаті ДТП загинув 36-річний водій таксі, - повідомляє прес-служба ГУ НП Хмельницької області.

Патрульні пройшли медичне обстеження, але від госпіталізації відмовилися. Експертиза на вміст алкоголю у крові засвідчила, що усі члени екіпажу були тверезими.

Як розповіли правоохоронці, екіпаж з увімкненими проблисковими маячками їхав на терміновий виклик – одна з хмельничанок повідомила, що до її помешкання намагаються проникнути невідомі особи.

Зазначається, що за кермом службового автомобіля перебував 26-річний поліцейський.

Наразі розслідуванням обставин дорожньо-транспортної пригоди займається прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2016 14:14
Можливо я тупий, і не розумію. То поясніть мені будь ласка. У на поліція їздить завжди з увімкненими проблисковими маячками. Під час простого патрулювання також. Але на кільці, мене пропускає, коли я на головній, мене пропускає. А коли їде на виклик, то звичайно їде з увімкненими проблисковими маячками. Питання : як мені визначити чи їде він на виклик, чи просто патрулює, коли сирени у нього вимкнені. Я вже сам себе запутався, але я думаю всі водії як мінімум зрозуміли суть. Не країна, а деб**ина.
Вовчик до Лучанин Показати IP 6 Листопада 2016 16:07
Якщо їде з червоними ти маєш зупинитися і пропустити, а з синіми вони завжди їздять і ніякої переваги в ресі перпд уншими учасниками н мають.
Водій до Вовчик Показати IP 7 Листопада 2016 11:19
В деяких патрульних взагалі немає червоних проблискових маячків, тільки сині
Dream до Вовчик Показати IP 7 Листопада 2016 11:23
Ні разу не бачив Пріусів з червоними люстрами - тільки сині!
Лучанин до Лучанин Показати IP 6 Листопада 2016 16:13
Читайте ПДР, там все чітко написано, а то можливо таксист так само думав, як ви. Вся різниця в кольоі маячків.
Справедливий Показати IP 6 Листопада 2016 14:15
Хто цим оленям дозволив їздити по дорогам та вбивати людей? За такі зарплати, що вони роблять? За існування цієї "супер" поліції розбито більше 500 авто.
andrei Показати IP 6 Листопада 2016 15:07
где в пдд сказано что при включенных маяках можно нарушать?уже скоро эти недоучки побьют все машины
Громадянин до andrei Показати IP 6 Листопада 2016 16:08
Коли автомобіль їде з вімкненими проблисковими маячками на виклик вони можуть відступати від правил дорожнього руху, але правильно сказав Лучани незрозуміло коли вони їдуть на виклик. Пора Хатії або Фацевичу тестовий режим прикрашати тоді водії будуть Добре знати коли поліція їде на виклик
Житель Показати IP 6 Листопада 2016 17:28
3. РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ІЗ СПЕЦІАЛЬНИМИ СИГНАЛАМИ 3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), 10-18, 26, 27 та пункту 28.1 цих Правил за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений. 3.2. У разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу (і супроводжуваних ним транспортних засобів) Але як свідчить практика, їх ніхто до відповідальності не притягне. Співчуття сім*ї загиблого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus