USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У ківерцівському кафе повідомили про вибухівку

7 Травня 2014 10:34
На сторінках місцевих інтернет-видань з’явилася інформація про те, що в одному з магазинів у Ківерцях у пакеті знайшли вибухівку, однак це не відповідає дійсності, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Вчора о 12:15 у чергову частину Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 55-річної працівниці закладу громадського харчування про те, що напередодні група молодих осіб залишила у них пакет. Зважаючи на те, що за речами ніхто не повернувся, про знахідку вирішили повідомити правоохоронцям.

– Аби вберегти громадян від можливої біди, ми перекрили рух та евакуювали людей, – розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Приймачук. – На місці події працювала слідчо-оперативна група і експерти-вибухотехніки. У приміщенні виявили невеличкий металевий ящик, у якому, як з’ясувалося після знешкодження, були гральні карти і фішки.

Відомості про даний факт внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події райвідділу міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus