USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Ковелі знову обвалилась частина 100-літнього будинку. Фото

2 Листопада 2016 20:43
Пам’ятка архітектури, столітній будинок у дворі поліклініки на вулиці Незалежності в Ковелі, продовжує руйнуватися. Нещодавно стало відомо, що рухнула частина стіни прибудови разом із вікном будівлі.

Про це апаратній нараді у Ковельській міській раді повідомила начальник відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович, - повідомляє Kowel.com.ua.

Нагадаємо, що у жовтні Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про обвал пам'ятки архітектури у Ковелі.

Зокрема, під час виїзної наради під головуванням заступника мера міста Ігоря Прокопіва та за участю представника управління культури Волинської обласної державної адміністрації, яка відбулася минулої п’ятниці біля обваленої пам’ятки архітектури місцевого значення, при обстеженні чиновники виявили, що пам’ятка архітектури продовжує рунуватися. Так тут обвалилася частина стіни прибудови разом із вікном.

«Лікарі казали, що це сталося з четверга на п’ятницю. Тобто, далі ота «тяжка» частина продовжує руйнуватися. Під час наради представник з МТМО (міськрайонного територіального медичного об’єднання) на виконання протокольних доручень і листа, який було їм направлено, повідомив, що вони отримали містобудівні умови і в них «на виході» проект по консервації», – розповіла Вікторія Васінович.

На запитання Ковельського міського голови Олега Кіндера щодо остаточного рішення по даному об'єкту, головний архітектор міста Людмили Мурай відповіла, що наразі проводяться першочергові протиаварійні заходи, а далі будуть працювати по об’ємах реконструкції будівлі.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus