USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві помер 6-річний хлопчик, якого жорстоко побив п’яний волинянин

1 Липня 2020 20:14
Прокуратура перекваліфікувала справу про жорстоке побиття у Києві 6-річного хлопчика його хрещеним через смерть дитини.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook речниця столичної прокуратури Надія Максимець, передає ТСН.

«Бракує слів, щоб описати цей злочин. Дитині провели низку складних операцій. На жаль, попри зусилля лікарів, хлопчик помер. Нелюда, якого затримали на місці події, взято під варту», – наголосила вона.

За словами Максимець, нині відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство малолітньої дитини.

Раніше йому було повідомлено підозру у замаху на життя хлопчика (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України). За клопотанням прокурора підозрюваному обрано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 25 червня лікарі повідомили, що госпіталізували непритомну дитину, яка випала з вікна багатоповерхівки на вулиці Шолом-Алейхема. Згодом слідчі з’ясували, що родичі хлопчика ввели в оману лікарів, щоби приховати сліди злочину.

«Попередньо нами встановлено, що хлопчику тілесні ушкодження завдав його хрещений батько, який у компанії ще кількох чоловіків та матері потерпілого вживав алкогольні напої у квартирі. У сусідній кімнаті ми виявили сліди крові, а згодом встановили й свідка, який пояснив, що хрещений зайшов до кімнати хлопчика, а через деякий час виніс його побитого та непритомного на руках», – розповіли у поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Макс Показати IP 1 Липня 2020 21:50
От і чому б не застосувати вищу міру до *п'яного волинянина*? Воно ж є бид.....м, і бид....м залишиться назавжди........
Я до Макс Показати IP 2 Липня 2020 07:23
на кічі йому зроблять райське життя.. зеки дуже не люблять таких виродків..
Остап Вакарчук Показати IP 2 Липня 2020 08:28
Можу навести непоодинокі факти, коли ще молоді батьки (батько і мати) обоє алкоголіки не працевлаштовані, пропивають останні гроші, які держава виділяє як соціальну допомогу на трьох дітей. Таких сімей у нашому будинку в кожному під"їзді до 10-ти, і всі вони неблагополучні сім"ї та живуть тільки на гроші соціальної допомоги на дітей. І все вони вагітніють, вагітніють та народжують нещасних дітей. А держава для підтримки таких батьків-негідникв, які не бажають працювати і живуть за рахунок дітей у нас з вами з нашої зарплати відраховує відповідні податки на соцпотреби для дітей.
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 2 Липня 2020 09:09
А скільки ще затаємнений від суспільства таких непотрібних тат і мам живе поряд з нами. Ми зайняті, йдемо на роботу, відводимо своїх діточок у дитсадочки, школи, після шкільного випускного балу проводжаємо дітей у велике майтутнє життя. Переживаємо за своє чадо на протязі багатьох років, скільки б їм не було: 10, 20, 30, 40 років, для нас вони завжди саме дороге, це наші діти. Щодо цієї страшної трагедії, то це нелюди, таких злочинців треба каструвати та після кастрації на 25 років ізолювати від людей до в"язниці. Щоб такий звір, не хочу називати його людиною, все своє нікчемне життя згадував, що він зробив, і в майбутньому якщо виживе після в"язниці, не міг на світ народити подібних собі.
гровер Показати IP 2 Липня 2020 09:23
чому особливо небезпечний наркотичний засіб алкоголь легальний та у вільному доступі?Ніхто не в курсі?
анон Показати IP 2 Липня 2020 09:45
дуже шкода хлопчика.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus