USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку за день - дві ДТП через ями на дорогах

19 Лютого 2017 18:44
2 ДТП трапилися сьогодні у Луцьку через незадовільні дорожні умови. Пошкоджені автомобілі. Патрульні обгородили місця з глибокими вибоїнами, де трапились аварії, аби інші водії не втрапили в халепу, інформують у прес-службі Патрульної поліції Луцька.

В одному з випадків на перехресті вулиць Д.Галицького-Братковського водій вскочив в яму та пошкодив передню частину автомобіля. В іншому, на вулиці І.Франка, пробив два лівих колеса: переднє й заднє.

Патрульні обгородили місця подій та повідомили про них в сектор безпеки дорожнього руху.

Водіям пояснили, що на них можуть скласти відповідні протоколи про вчинення ДТП за ст. 124 КУпАП, однак тоді вилучать посвідчення водія, допоки не буде рішення суду. Оскільки цей процес дуже затяжний, водії не захотіли добиватись компенсації завданих збитків та відмовились від складання протоколів.

«Прикро, що через ями на дорогах пошкоджуються транспортні засоби, - розповіла інспектор Патрульної поліції Луцька. – Добре, що цього разу обійшлось без потерпілих. Разом з тим, поміняти відразу 2 колеса, як це сталось в одному з випадків, - задоволення не з дешевих».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
123 Показати IP 19 Лютого 2017 19:34
З якого переляку складати по 124 КУпАП?? Панове нова поліція, що порушив водій в цій ситуації, що ви йому 124 КУпАП втюхуєте?? А по 140 КУпАП ви не хочете скласти протокол, чи розуму вистачає лише на статті по яких карають водія?
продаю тільну корову Показати IP 19 Лютого 2017 19:46
ніхр*насє. то дорожники гарно пристроїлися, зас*анці. якщо не можна компенсувати збитки законним шляхом через таке деб*льне законодавство - значить треба судити їх самим. я б два колеса не подарував. знайшов би, що зробити пі**расам
Alex Показати IP 19 Лютого 2017 19:59
На рахунок покриття, ну нема культурних слів, а про служби, які мають ті ж покриття обслуговувати краще не згадувати... В старому місті за цілу зиму ні одної очистної машини не було, на тратуарах сніг ще з грудня. А що, розвиваємо ектрим туризм. "Доберися до замку!!!"
Мда Показати IP 19 Лютого 2017 20:13
Жесть, водій попав в яму (халатність автодору) приїхали клоуни на пріусі, говорять - захочеш добиватись компенсації від автодору - складем на тебе протокол. Не держава а гондурас якийсь
Пасажир до Мда Показати IP 20 Лютого 2017 08:12
Не ображай Гондурас! Гарна країна
Не зрозумів Показати IP 19 Лютого 2017 20:43
Стаття 124. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року. А що порушили водії? Так водії лопухи виявилися! Треба було порушувати. На час відсутності авто скористатися таксі зі збереженням всіх чеків і вимагати від поліції компенсації збитків за незаконне вилучення авто, плюс моральної компенсації за незручності і від дорожної служби ремонт авто.
Я Показати IP 19 Лютого 2017 21:03
сьогодні теж попав в цю яму,і той самий результат - 2 колеса.За мною таких було ще пару машин.З такими дорогами далеко не заїдеш.На шиномонтажі біля мийкі Нептун сьогодні рибний день))Казали хлопці сьогодні біля 10 машин було з того проклятого місця.
------ Показати IP 19 Лютого 2017 21:24
Виходить що "наша поліція " захищає інтереси автодору!!! А не громадян яки постраждали від бездіяльності автодору!!! До чого 124 стаття в цих випадках???http://kodeksy.com.ua/kodeks_ukraini_pro_administrativni_pravoporushennya/statja-124.htm Тут чистої води 140 стаття !!!
----- Показати IP 19 Лютого 2017 21:27
Так звучить 140 стаття !!! Як на мене то вона в цих випадках якраз підходить!!!!!!!! http://kodeksy.com.ua/kodeks_ukraini_pro_administrativni_pravoporushennya/statja-140.htm
------ Показати IP 19 Лютого 2017 21:34
Чому поліція не склала протокол на автодор по статті 140 ????
911 Показати IP 20 Лютого 2017 09:31
.Ганьба всім ГОСПІДАРНИКА м.Луцька як і владам всіх періодів від 1939року по день сьогоднішній. Незабудьте що все це результати правлінь Кривицьких Романюків і Гунчиків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus