USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку – ДТП за участю трьох автівок

8 Лютого 2019 21:49
ДТП за участю трьох автомобілів трапилася сьогодні, 8 лютого, по проспекту Перемоги, на перехресті з вулицею Генерала Шухевича. Аварія сталась близько 21 години.

ДТП сталася за участі транспортних засобів марки Volkswagen Transporter, електрокару Nissan Leaf, та легковика Сhery Amulet, який зазнав найбільше механічних ушкоджень – у автомобіля вщент розбита передня частина, із неї витікає рідина.

Зі слів очевидців, ймовірно водій Nissan Leaf, не дотримавшивсь безпечної швидкості, зіштовхнувся з Volkswagen Transporter. Своєю чергою Сhery «догнав» електрокар.

На щастя, серед пасажирів транспортних засобів постраждалих нема.

На місці працюють працівники патрульної поліції, утім коментувати ДТП вони відмовились – мовляв, інцидент прокоментують пізніше, у прес-службі поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1111 Показати IP 8 Лютого 2019 22:08
йоб заборонити поворот там на ліво тобто на 8 березня, хай їдуть на кільце розвертають і не буде там дтп і заторів
маразм крєпчал до 1111 Показати IP 9 Лютого 2019 00:16
взагалі усюди заборонити повертати на право чи наліво! тільки прямо! тільки вперед!
Лучанин Показати IP 9 Лютого 2019 14:17
Я щось не можу зрозуміти. Вчора проїжджали повз цю аварію близько 22 години вечора і там окрім цих машин було ще 2, а саме Мерседес на укр. реєстрації, в якого було розбито ліве заднє крило та Ауді ТТ на бляхах, якщо не помиляюся в неї повністю розбитий передок і витікша рідина. Можливо я щось путаю, тому прощу завчасно вибачення. Але чому ніде в новинах не пише за ці 2 машини, що в сумі дає аварію за участю 5 машин?
Александр до Лучанин Показати IP 9 Лютого 2019 14:23
это было вторая независимая авария, которая произошла минут через 15 после первой, там тоже водитель был бухой, как и в Черри Амулет
Александр Показати IP 9 Лютого 2019 14:29
Лично видел и аварию и журналистку, которая бегала фоткала, и брала комментарии у полиции, написана не правдивая информация, водитель на Чери - бухой в хлам, влетел в стоящий Nissan, который докатился и поцарапал фаркоп Вольксвагена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus