USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У луцьку лікарню привезли та покинули однорічного хлопчика з притулку

25 Січня 2017 20:23
У Луцьку інфекційну лікарню привезли однорічного хлопчика з дитячого будинку та залишили там, - написав у Facebook лучанин Роман Будчик.

"У Луцьку інфекційну лікарню, палата 213, потрапив хлопчик з луцького дитячого будинку. Йому приблизно 1 рік, і він лежить сам, його привезли і покинули в лікарні, медсестри сказали лише, що має з дитячого будинку прийти хтось, хто доглядає його, але так ніхто і не прийшов вже декілька днів. Мама, яка лежить в одній палаті з тим хлопчиком, розказує, що він не має їжі, привезли його в обшарпаному одязі, в комбінезоні, але без шапочки. І це зимою... Іграшка у нього зі шнурочка привязаного до кольорового паперу. Жінка переодягла хлопчика в одяг своєї дитини, годує його своїми кашами, так як до нього нікому немає справи.

Небайдужі мами з Луцька, вирішили допомогти дитинці, закупити потрібні ліки, їжу, памперси та одяг", - йдеться у дописі Романа.

У коментарях до запису громадський активіст Ігор Алєксєєв підтвердив інформацію: "Щойно розмовляв з головним лікарем інфекційної Петром Гайдучиком. Він підтвердив що такий малий дійсно в них є. Хлопчик важкохворий. Завтра будемо спілкуватись очно", - написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Електровіталик Показати IP 25 Січня 2017 20:36
Тьху ти, то ж пишіть шо з дитячого будинку. Я був подумав шо з КП «Ласка»
zorro Показати IP 25 Січня 2017 21:03
Нелюди,як так можна
Люся Показати IP 25 Січня 2017 21:38
Бідна дитинка, дуже шкода. Такий гарненький....
україна Показати IP 25 Січня 2017 21:40
тати всім пізд*лей причетних за халатність покарати і все шоб не повадно робити іншим таке
Хотел бы Показати IP 25 Січня 2017 22:06
Боже мой . А можно его забрать ?
АС Показати IP 25 Січня 2017 22:10
коментар було видалено
Анонім Показати IP 25 Січня 2017 22:32
А забрати його ніхто не дасть
Ілона Показати IP 26 Січня 2017 00:38
З якого притулку конкретно хлопчик? Можна допомагати і потім? І якщо володієте інформацією, то напишіть повне ім'я ПІП дитини! Дякую.
Світлана Показати IP 26 Січня 2017 01:39
Відгукніться хтось із волонтерів у Луцьку групу вконтакте вагітність.ua дівчата пропонують свою допомогу цьому хлопчику. Одяг, речі для гігієни, все що потрібно дитині.
Мамац до Світлана Показати IP 26 Січня 2017 08:41
Це не вагітність .юа
Лежала Показати IP 26 Січня 2017 05:37
У вересні в тій же палаті, положили до нас півторарічну Єву, теж з дитячого притулку. За дитиною ніхто не дивився, навіть сопельки не хотіли витерти, чи підгузник замінити. Дитина постійно кричала, сама себе заколисувала. Це дійсно дуже страшно
Анонім Показати IP 26 Січня 2017 07:19
А забрати не вигідно притулку, бо за нього вони грошики отримують!!! А продумати, як тій дитині самій у лікарні- нікому, - то контракт підписувати, то ще щось......
Мама Показати IP 26 Січня 2017 08:39
Група Вагітність,юа немає ніякого відношення до збору речей і грошей чим займаються зовсім інші мами
Світлана до Мама Показати IP 26 Січня 2017 09:17
Тож я знаю , писало багато людей з тої групи що раді будуть допомогти, і я в тому числі, тому напишіть все що потрібно малюку.
Ксюша Показати IP 26 Січня 2017 09:21
Я вам скажу, що то можливо так спеціально робиться !!!! Кидають діток в лікарні . Мамам шкода стає, за свій кошт ліки купують , кормлять. Ми таке також проходили, коли моя племіниця лежала , в тій же інфекційній лікарні , тільки то була дівчинка. Так само купували ліки їй, одяг їй возили . Дітям звичайно не шкода.Дай Боже їм гарну долю... Але це вже змахує на якусь схемку.
Лучанка до Ксюша Показати IP 26 Січня 2017 17:34
Я лежала з своїм маленьким сином 25 років тому назад і там теж був маленький хлопчик з дит. будинку, до якого майже ніхто не підходив. Страшно...нічого не змінилося...
І Показати IP 26 Січня 2017 10:58
шо це за триндець? Притулки, будинки маляти і дитячі будинки бідні у нас? А де спонсорські гроші, гуманітарна допомога і закордонна в тому числі, кошти меценатів благодійників, гранди? Бо в таких закладах починаючи з керуючих і закінчуючи няньками всі пруть в сумках додому дитячий одяг, іграшки, продукти, навіть харчувння дитяче. Не мамам іншим треба взяти все на себе цю дитину, а відповідним структурам вздрючити добре керівництво того притулку чого дитина в такому стані і чого по черзі няньки не приходять до того малого кожен день, та й в лікарні є молодший медичний персонал в обов"язки якого входить не лише грязюку шваброю по підлозі розмазати і пилюку по тумбочках, а й догляд за безпомічними хворими і цю дитину доглядати належним чином вони зобов"язані. Дістали, бл...ді кінчені, всі тільки й чекають щоб спихнути все на волонтерів і добрих людей.
Лучанка Показати IP 26 Січня 2017 12:21
Напишіть, що дитинці потрібно купити: ліки, одяг.... Можете і в темі писати))) І кому віддати в лікарні( лікаря чи медсестри номер телефону). А притулку геньба і позор!!!
Мама Показати IP 26 Січня 2017 12:29
Коли я з дочкою лежали там,також привезли немовля,що майже весь час плакало ніхто його не заспокоював,хотіла заспокоїти бо серце розривалося чути той плач,заборонили щоб до рук не привикало,так і лежало бідненьке на ліжку біля сестринської
Наталка Показати IP 26 Січня 2017 12:35
Ось так в житті,одні мріють про діточок,інші віддають,викикають,покидають((((Жахливі реалії сьогодення(Боженько,допоможи усім,хто хоче мати діточок, а хто має,розуму їх цінувати!!!
Зірочка Показати IP 26 Січня 2017 12:41
Я б теж хотіла допомогти.
Мама Показати IP 26 Січня 2017 17:33
Це просто жесть! Як же так можна з дитинкою? Кидаються наче м'ячем... Мати біологічна кинула, дитячий будинок кинув, медперсонал кинув... Воно тільки почало життя ... просто в голові не вкладається річну дитину покласти саму в лікарню! А медперсонал лікарні де подівся? Найстрашніший звір на світі -це людина! Це істинна правда. Невже нема управи на халатність ?
Лєна Показати IP 26 Січня 2017 18:18
Нема управи, нема людяності, почуття відповідальності за иайбутнє... нічого нема...
Світлана Показати IP 26 Січня 2017 20:42
медперсонал виконує свою роботу ,медсестра сидить біля палати хлопчика, сьогодні було багато відвідувачів які принесли йому все необхідне,єдине шо біля його немає няні,і з дит.будинку нічого не чути ...
Я Показати IP 26 Січня 2017 20:56
Я просто дивуюсь вам, люди! Таке враження що ви не з цього світу...Про які гроші в будинку дитини ви говорите? Які відвідувачі крім людини з вулиці можуть бути, якщо в дитини нема рідних... Люди, нема чужих дітей! Є бездушні люди ч просто звірі, а деяких звірів можна віднести до тварин...
Лучанка Показати IP 26 Січня 2017 22:27
Якось також лежали ми в інфекції.. лежав хлопчик в нього був цілий букет. Я купувала деякі ліки . Соска в дитини була ужасна . Пішла купила соску . З дитячого будинку взагалі нічого їм не виділяли. Моя знайома Медсестра казала, що завжди такі каруселі.
Алькатрас Показати IP 26 Січня 2017 22:39
Звірі це наші чиновники які закривають на це очі зато дома зводять бо там бабкі норм і сракі возять на ренжроверах! Їм падлам гроші виділяють а вони їх мутять...
Андрій Показати IP 27 Січня 2017 13:34
Хто має знайомих юристів чи адвокатів?1.Пропоную написати колективний лист в прокуратуру чи офіційніе звернення до нашого міського голови чи губернатора з проханням розібратися в даній ситуації! 2.Знайти благодійний фонд який згодиться збирати кошти на лікування і реабілітацію нашого хлопчика (можливо за кордоном) 3.За допомогою прокуратури зробити перевірки на факт халатного ставлення до дитини. Щодо свідків то вони є (жіночка яка лежала разом з ним в палаті, медсестри, мами які привозили йому все необхідне).Тількі разом ми щось зможемо досягти.
я до Андрій Показати IP 27 Січня 2017 17:50
писала в передачу- говорить україна, вони відписали, дала контактні дані тих хто знає більш детальну інформацію. як буде далі незнаю. думаю треба писати і в телепередачі також.
Андрій до я Показати IP 27 Січня 2017 22:46
На скільки я зрозумів під "шумок" дитину мають виписати десь з понеділка.Інформації про стан дитини і чи нарешті прислали няню я не маю, напевне в палаті з ним ще знаходиться та жінка з дитиною яка опублікувала його історію у соціальних мережах.На скільки я знаю, то керівництво медзакладу обурене на те що громадськість взнала про хлопчика (зі слів керівництва дитина повністю ЗАБЕЗПЕЧЕНА всім необхідним ).Отак і живемо....
Андрій Показати IP 27 Січня 2017 23:18
Ось будь ласка і ще пані "зацікавлена" ...Oksana Kohana Шановний пане Романе! Я уточнила інформацію від працівників лікарні й дитбудинку стосовно цієї ситуації. І мушу Вам сказати, що в даному випадку Ви повелися дещо некомпетентно: 1) жінка, яка Вам розповідала цю ситуацію, є зацікавленою у дискредитації державних медичних установ, адже зараз бере участь у судовому процесі проти лікарні. Вам це було відомо?? 2) дитина поступила в лікарню в охайному одязі, найкращому, який може собі дозволити дитбудинок, однак у лікарні її перевдягнули (те, що Ви бачите на фото), що є досить звичним явищем. 3) я повторюю, що коли сирота поступає з дитбудинку до лікарні, то відповідальність за неї автоматично переходить на лікарню і за дитину відповідає вже медперсонал лікарні (персонал дитбудинку опікується іншими сиротами на ТЕРИТОРІЇ дитбудинку). Ви думали про це? 4) з іграшками легко передається інфекція, тому їх дітям з собою у лікарню не дають. Є таке слово "карантин", якщо хтось не знає. 5) якщо постійно створювати такі скандали й провокації, як це зробили Ви, то в цій сфері мало хто залишиться працювати. люди, які працюють там, не сплять ночами на чергуванні, отримують звичайну зарплатню і роблять цей світ хоч трохи кращим. принаймні, для маленьких діток-сиріт і інвалідів. тому, Романе, я б пропонувала Вам ВИБАЧИТИСЬ ПЕРЕД ЛУЦЬКИМ БУДИНКОМ ДИТИНИ за те, що створили таку неприємну ситуацію на всю область. перевіряйте завжди те, що чуєте. бо журналісти вже оббили всі пороги дитбудинку і нічого аномального і протиправного не знайшли. п.с. Ви ж, мабуть, не знали, що цей дитбудинок спеціалізований, і тому там майже всі дітки інваліди або з вадами розвитку, як і Максимко. тому краще просто подякувати, а не розповсюджувати плітки і зводити наклепи. Так потихеньку і всі "дєятєлі" спливуть
Я до Андрій Показати IP 28 Січня 2017 09:10
Бачила,але мало віриться , якщо вже багато матерів пишуть що там за д-лька років нічого не помінялося, дітей привозять і залишають, а за такими маленькими і тяжкохворими дітками має уже дивитись і доглядати медперсонал. Це саме легше на когось скинути відповідальність,на відео у фейсбуці добре чути коментарі тих самих медпрацівників, що чого вони мають з свого карман у купляти все що потрібно дитині. Самий найкращий одяг....З дитбудинку?? Що без шапки привезли!!! Лікарі переділи...В що цікаво,звідки у їх би взявся цей одяг для тої малечі, максимум це зняли верхню одежу,якщо вона була,так просто вони не зливаються розголосу , журналістів і.т.д
Андрій Показати IP 29 Січня 2017 20:33
Шановні однодумці,завтра вирішиться питання по Максимку. Домка обіцяла обстежити і дати заключення стосовно захворювання Максимка.Можна підняти питання стосовно лікування і ребіалітаціїї. Хто буде мати інформацію стосовно рахунка на допомогу прошу скинути і якщо створена група у вайбері прошу скинути ссилку.Наперед дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus