USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на Ківерцівській – ДТП через слизьку дорогу

17 Січня 2017 15:13
Аварія за участі двох легковиків Renault та Opel трапилася у Луцьку на вулиці Ківерцівській. Обидві автівки дістали численні механічні пошкодження.

За словами водія Opel, він рухався вулицею в строну міста, коли зустрічна вантажівка різко повернула ліворуч на в'їзд до цегельного заводу.

"Аби уникнути зіткнення, я вивернув кермо на зустрічну смугу, і тут мене понесло. Машина стала некерована через суцільну ожеледицю на дорозі. В результаті зачепив Renault, що їхав по зустрічній" - виправдовується водій.

Поліцейські наразі працюють на місці події, встановлюють обставини та винуватця ДТП. Патрульний поліцейський в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини підтвердив, що обидва водії були тверезі, а дорога на цій ділянці траси дійсно дуже слизька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова Показати IP 17 Січня 2017 17:52
В.Н. чому ви висвітлюєте лише номерні знаки пересічних Волинян, які через байдужіст міської влади потрапляють в ДТП. А от блд суддів міліції чи хр*н з нею аля ПАЛІЦІЇ, номерочки чомусь аля замальовані. Дайте відповідь. Шановні Волинські Новини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus