USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку небайдужий водій врятував чоловікові життя

20 Червня 2018 08:00
У Луцьку п’яному чоловікові, який стікав кров’ю після того, як порізав собі руки склом, допоміг небайдужий водій, котрий проїжджав повз.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речниця патрульних Ольга Бузулук.

"Під’їжджаючи до дому, побачили чоловіка на землі, біля якого була калюжа крові. Якийсь водій зупинився і вже надавав йому допомогу, перебинтовував руку, давав пити воду", - йдеться у дописі.

Зі слів Ольги, потерпілий був явно напідпитку, і то добряче. Водій, який надавав потерпілому допомогу, зазначив, що у того були проколоті вени на руці.

"Медики на місці оглянули рану, перебинтували професійно, «товариші» довели додому – неподалік", - пише Ольга.

Вона також зазначає, що на асфальті була калюжа крові була перемішана з якимось смердючим… сурогатом. "Очевидно, чоловік спіткнувся і наколовся на пляшку алкоголю: сам себе поранив через свою ж необачність", - зазначає речниця патрульних.

"Водієві респект, що зупинився, хоч і поспішав, як і я, до малих дітей. Продавцям сурогату, - вічне прокляття", - підсумувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанин Показати IP 20 Червня 2018 08:17
" Продавцям сурогату, - вічне прокляття", - підсумувала вона. І не тільки сурогату.
здравомислячий до лучанин Показати IP 20 Червня 2018 13:03
Водієві подяка за НЕБАЙДУЖІСТЬ!
Роман Показати IP 20 Червня 2018 09:04
Кожен день в радіусі 100м звідси збіговисько місцевоі еліти, наш парламент повинен приклад брати з іх стабільності і пунктуальності. На Лєрмонтова лишилось поставити лежаки, щоб ті бідолахи на землі не мерзли після своіх переговорів. І взагалі перекрити вулицю від сторонніх, бо і дітлахи постійно ганяють, і дорослі втручаються своіми недоречними вказівками і зауваженнями, та ще й постійно без цигарок і двох гривень в кишені. Так що від мене прохання до нашоі поліціі - організуйте спокій і порядок в районі Львівськоі. люди ж мучаться.
555 Показати IP 20 Червня 2018 10:28
Небайдужий водій Молодець,що зупинився й допоміг,не всі черстві душею серед нас!! Хай там і п'яний лежав,стікаючи кров'ю,та все ж таки він людина перш за все.
До не до коп Показати IP 20 Червня 2018 12:47
Бузулук зробила селфi та по`iхала , типу до дiтей у робочий час .просто не на вчили в сокиричах надавати першу допомогу i людяностi ,a водiевi подяка за не байдужiсть!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus