USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку патрульні ледве не збили велосипедиста

7 Червня 2018 20:23
Поліцейські на патрульному авто Toyota Prius здійснили небезпечний обгін, ледь не зачепивши велосипедиста, який рухався дорогою. Сталося це 7 червня близько 11.40.

Свідком цього став голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Вулицею Ковельською у напрямку виїзду з Луцька поблизу мосту через річку Стир у крайній лівій смузі рухались автомобілі Mercedes-Benz та Volkswagen, які мали повертати ліворуч на вулицю Старицького.

В той час патрульне авто правою смугою руху обігнало Mercedes-Benz та Volkswagen та повернуло у тому ж напрямку, фактично підрізавши два авто. Разом з тим, ледь не зачепивши велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

Патрульні зупинились біля обласного госпіталя для інвалідів війни, куди на робочу зустріч їхав Ігор Палиця, його радник Олександр Товстенюк, забудовник Віктор Чорнуха та начальник управління охорони здоров'я Волинської обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк.

Патрульний Олександр Оліферчук, який перебував за кермом авто, не зміг пояснити голові Волиньради причини порушення ПДР.
Разом з тим, в автомобілі перебувало ще троє поліцейських та невідомий чоловік, одягнений не у форму працівника поліції. З цього приводу Інформаційне агентство Волинські Новини звернулось із запитом в Управління патрульної поліції міста Луцька та очікує відповіді правоохоронців.
Коментуючи цей інцидент голова обласної ради зазначив, що в нову поліцію прийшли чимало людей, які раніше ніде ніколи не працювали, бо їх нікуди не брали.

«Є (в поліції, - ВН) і правильні хлопці, які пройшли Майдан і АТО, які відносяться до роботи з любов’ю та з повагою до людей. А є такі, як ці, хто п’ятеро набилися в машину і невідомо куди їдуть, порушуючи правила і ледь не збивши велосипедиста. Ми записали номер і розберемось з тим, куди вони так їхали», – резюмував він.

Нагадаємо, 30 травня у Луцьку на пішохідному переході біля ТЦ «Варшавський» автомобіль патрульної поліції збив чоловіка. За день до того поблизу Луцька зіткнулось два патрульних автомобілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
ЛУЧАНИН Показати IP 7 Червня 2018 20:47
Всіх на дембель, побачимо яке буде покарання, чи потрібно загубити чиєсь життя оце нові поліцаї
Хрен собачий до ЛУЧАНИН Показати IP 8 Червня 2018 09:36
Не шугайте ментів. Туди і так ніхто не хоче йти робити. :)
Я казав Показати IP 7 Червня 2018 21:16
Вони ще скоро будуть дітей біля шкіл і садочків збивати..бо них крім як робити селфі і піаритись нічого не вчили
КРИМНАШ!!! Показати IP 7 Червня 2018 22:05
ФУУУУУУУУУУУУУУУ!!!! Ціла машина ванючих мусарів!!!!
Нік Показати IP 7 Червня 2018 22:21
прийди і послужи трохи і тоді будеш розказувати один з другим хто,як їздить і кому на «дємбєль»
ДАІ до Нік Показати IP 8 Червня 2018 09:02
служив і що? тепер розказую ВАМ як треба їздити ! Потрібно вміти і програвати! але вас такому грузінка не вчила!
Дай до ДАІ Показати IP 4 Липня 2018 20:23
Ти служив? Я чув історії, як половина з вас служила і їздила, тому давай не неси несетнітниць. Обіженка, не пройшов переатестацію, соплі жуєш і поливаєш всіх брудом
Варшавка Показати IP 7 Червня 2018 22:26
А це що за гусь в білій футболці?
Мдаааа Показати IP 7 Червня 2018 22:27
Останнім часом спостерігаю таку картину, що за кермом кожного другого автомобіля поліції сидить молода працівниця поліції, а по її поведінці за кермом видно, що вона ще десь недавно отримала посвідчення водія, таке відчуття, що вони на службових авто удосконалюють свої навики кермування! А поряд з нею сидить завжди в розвалочку, такий собі "пацанчик" в формі поліції))
ОООО Показати IP 7 Червня 2018 22:36
Цей Олександр Оліферчук коли я зробив йому зауваження що його колега порушив ПДР то він виписав на мене штраф. Думаю зі злості
Лучанан Показати IP 7 Червня 2018 22:48
Понабирали жителів найближчих сіл, які не повиїзджали на заробітки в Польщу... от вони і ганяють... "царі" доріг ... Там реально відсотків 30 можна звільняти.... Тільки питання - а хто прийде замість них ??? та ніхто... на тих 7тис грн ще знайдіть молодого толкового чоловіка який захоче працювати... Всі адекватні ліпше за 20...25 тис в Польщі підзароблять... Через те стільки й дівуль-селфеїсток понабирали...
Лучанин до Лучанан Показати IP 8 Червня 2018 01:15
А як Ви, власне, вважаєте чи треба понабирати тих хто збиває людей, чи краще нікого, проте люди будуть цілі та неушкоджені? На даний час допомогти будь в чому вони не можуть, навпаки, на того хто правий можуть оформити протокол, та несуть пряму загрозу населенню.
Капець... до Лучанан Показати IP 9 Червня 2018 16:37
За 7 тис.?))) Нормальні гроші,як для молодого чоловіка... Кататись...збивати людей та не мати ніякої відповідальності за це....та ще й бабосіки косити....МРІЯ...
р Показати IP 8 Червня 2018 00:25
Велике дякуюю Авакову за його реформу і неадекватів у чорній формі
знаючий до р Показати IP 8 Червня 2018 16:43
Повністю підтримую. Я зателефонував на 102 та повідомив що відносно мене скоєно злочин, а коли вони приїхали, то замість того щоб затримати злочинців ще й затримали мене та склали на мене протокол. Як то кажуть вищий пілотаж. Та ще й в інет статтю закинули ніби-то зловили злісного порушника, а насправді заявника. Потім прийшлось оскаржувати їх неправомірні дії у суді, де хоч там була встановлена реальна істина!!!
Вася Показати IP 8 Червня 2018 08:58
чекайте на відповідь Бузулук: "патрульні таксували - виконуючі службові обов’язки, порушень не виявлено... Велосипедиста не було! - ВАМ показалось!"
Лучанин Показати IP 8 Червня 2018 10:05
оліферчук ( пишу з маленької букви ) на білше не заслуговує! Він просто о*ень безграмотний та підлий! у бузулук це просто пусте місце!
дімон Показати IP 8 Червня 2018 10:27
вони не винні, що вони такі є. ВИННІ ті- хто дозволив без відповідної освіти, без досвіду туди набира тивсіх підряд!
Лучанин до нік Показати IP 8 Червня 2018 11:53
Хочу бачити протоколи на даних поліцаїв за порушення ПДР це по перше, чому вони таксували по друге, перевозили особу цивільному, і не такі ви вже бідні, Вовченко нач. патрульної поліції рік в Луцьку пробув, а вже і участок отримав і будується, буса купив за зарплату це по третє, а де протокол на поліцаїв які збили пішохіда біля Варшавки, чи вам все можна , а простим громадянам за будь яку провину відразу протокол, не подобається робота в поліції рапорт на звільнення, і немає чого нити, старі працівники міліції працювали за меньшу зарплату і на таких автомобілях не каталися і в такій кількості їх не били
ааа Показати IP 8 Червня 2018 12:45
а якщо вони таксують на службовому автомобілі,то це корупція ,і мають скласти протокол за корупцію,а саме використання службового автомобіля у власних потребах.
Пучо Показати IP 8 Червня 2018 22:04
Впершу чергу виновате їх начальство тому що абсолютно не контролюють своїх підопічних ті всвою чергу порозслабляли булки і гайда чудити. Але кому це вигідно звичайно старому доброму мент*рі тіпа понаберали молодих безтолкових а хто ж їх готував проводив відбір де відповідальні.
Олег Показати IP 9 Червня 2018 05:28
У Бузулук в само`i машина на таксi яка на не`i зареестрована та заявлена в декларацi`i, пришла пора переписати декларацiю та лiвий дохiд !! Держслужбовець!!!!
123 Показати IP 10 Червня 2018 18:02
По своіх справах спішили а тут помішали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus