USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку в ДТП загинув пішохід

13 Грудня 2016 10:58
Пішохід, який 11 грудня на вулиці Конякіна у Луцьку травмувався колесами «Merсedes», помер у лікарні, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася у неділю близько 23 години. За кермом транспортного засобу перебував 19-річний мешканець Ківерців. Керуючи автомобілем «Merсedes», водій допустив наїзд на пішохода, 40-річного лучанина, який переходив проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Медики діагностували у нього політравму, церебральну кому. Потерпілого госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні, де він невдовзі помер.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Співчуваю родині Показати IP 13 Грудня 2016 11:09
ГОРЕ родині і водієві. Душа і серце плаче .НЕ спішіть і водії і пішоходи. Хвилина не вирішує проблем... Дорога стала дуже небезпечним місцем. Люди добрі... Зараз темні дуже вечорі і ночі...Їдьте чи то в місті чи то в селі на малій швидкості. І водіям і пішоходам потрібно бути уважними задля і свого життя і здоров'я і чужого. Один раз на БІЛОМУ СВІТІ ЖИВЕМО. Всім українцям ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ І СПОКІЙНОГО І МИРНОГО ЖИТТЯ.
перехожий Показати IP 13 Грудня 2016 11:17
Мігас на свободі, будьмо уважні громадо.
Ага Показати IP 13 Грудня 2016 11:22
як того замориша п"ятнадцятирічного, що підозрюють у співучасті у вбивстві Каті Литкіної, хоча в тій справі багато темного,так не відпустили під домашній арешт і браслет ні на яких умовах, хоча це теж булоб законно,мотивуючи тим що він перешкоджатиме слідству,а як цікаво той соплюк перешкоджав би слідству чи вливав би на нього? А зате здорового дорослого бугая, який на очах у багатьох свідків скоїв тяжкий злочин за обтяжуючих обставин відпускають, щоб швиденько дупою ворушив і сипав бабло на ліво і на право для відмазки, цей дядько значить на хід слідства не впливатиме ніяк на відміну від п"ятнадцятирічного підлітка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus