USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку від сильного вітру шифер з 9-поверхівки впав на автівку

29 Жовтня 2016 20:53
Луцькі патрульні отримали виклик з вулиці Конякіна про пошкодження майна, - йдеться на сторінці патрульної поліції у соцмережі.

На місці події заявник розповів, що під час сильного вітру та дощу з даху 9-поверхівки на його автомобіль, припаркований у дворі, впав лист шиферу. Предмет упав на скло багажного відділення й завдав значних механічних пошкоджень.

На щастя, людей поруч не було, тож ніхто не постраждав.

"Через декілька годин чоловік знову зателефонував на 102 і знову попросив приїхати слідчих, які б описали завдані пошкодження. Однак диспетчери направили туди екіпаж патрульних. Та в інспекторів немає процесуальних повноважень проводити слідчі дії щодо завданих матеріальних збитків.

Тож допомогти постраждалому ми спробуємо за допомогою засобів масової інформації", - інформують патрульні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 29 Жовтня 2016 21:14
водій захотів розбагатіти на чужій біді.
Andrew Показати IP 30 Жовтня 2016 10:17
На "біді" жеку?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus